Διέρρευσε το συμβόλαιο του Μήτρογλου με την Μπενφίκα!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Διέρρευσε το συμβόλαιο του Μήτρογλου με την Μπενφίκα!

bet365

Το Football Leaks αποκάλυψε τους τους όρους του δανεισμού του Κώστα Μήτρογλου από την Φούλαμ στην Μπενφίκα. Διαβάστε τα ακριβή ποσά της μετακίνησης.

Ο Κώστας Μήτρογλου τον προηγούμενο Αύγουστο παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Φούλαμ στην Μπενφίκα δικαιώνοντας απόλυτα με τις εμφανίσεις του, τους «αετούς της Λισαβόνας».

Ο «πιστολέρο» έφτασε τα 10 γκολ στη φετινή σεζον σκοράροντας και κόντρα στην Εστορίλ. Λεπτομέρειες της συνεργασίας του διεθνή στράικερ με τον πορτογαλικό σύλλογο είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του Football Leaks.

Όπως αποκαλύπτει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα η Μπενφίκα για να διατηρήσει στο δυναμικό της των διεθνή στράικερ θα πρέπει να καταβάλει 7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ σε τρεις δόσεις μέχρι την 1η Αυγούστου 2018.

Παράλληλα, για τον δανεισμό του Μήτρογλου καλείται να πληρώσει 800.000 ευρώ, ενώ η οψιόν θα πρέπει να ενεργοποιηθεί στο διάστημα από 1 μέχρι 30 Μαΐου .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα