Ξανά στην κυκλοφορία οι φανέλες του Ζιντάν

Ξανά στην κυκλοφορία οι φανέλες του Ζιντάν

Κώστας Ζάλιαρης
Ξανά στην κυκλοφορία οι φανέλες του Ζιντάν

bet365

Άλλο που δεν ήθελαν στη Ρεάλ Μαδρίτης να εκμεταλλευτούν εμπορικά τον ενθουσιασμό του κόσμου για την πρόσληψη του Ζινεντίν Ζιντάν για την τεχνική ηγεσία.

Ο «Ζιζού» έκανε το ντεμπούτο του με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή της «βασίλισσας», το βράδυ του Σαββάτου και είδε την ομάδα του να φτάνει εύκολα στο τελικό 5-0 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο Γάλλος θρύλος κέρδισε το χειροκρότημα και η όλη σχέση του με τη Ρεάλ και το συναίσθημα που εμπεριέχεται στην επαγγελματική του συνεργασία με τον σύλλογο, κάνει τους οπαδούς να βλέπουν στο πρόσωπό του την ελπίδα για επιτυχίες.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης της Θέλτα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λόγω αυτού, η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να έχει όφελος και στο εμπορικό κομμάτι, βγάζοντας ξανά στην κυκλοφορία τη φανέλα με το τύπωμα του Ζιντάν στην πλάτη. Η μπουτίκ της ομάδας ξαναγέμισε με τέτοιες εμφανίσεις, αν και είναι... «τσουχτερές», όπως μπορούμε να δούμε και από την ιστοσελίδα του καταστήματος των «μερένχες», όπου η κάθε φανέλα του Ζιζού έχει 90 ευρώ...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα