ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης χτίζει «παλάτι» στο Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης χτίζει «παλάτι» στο Ροστόφ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης χτίζει «παλάτι» στο Ροστόφ

bet365

Νέο κλειστό γήπεδο χτίζει ο Ιβάν Σαββίδης στο Ροστόφ και θέλει, όπως λέει σε συνέντευξη του, οι εργασίες του να ξεκινήσουν μέσα στο 2016.

Ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τον ΠΑΟΚ, ασχολείται ενεργά και με το χάντμπολ, αφού είναι βασικός χρηματοδότης της γυναικείας ομάδας του Ροστόφ. Σε συνέντευξη του στη «Komsomolskaya Pravda Rostov-on-Don» ο Έλληνας επιχειρηματίας υποστήριξε ότι θα κρατήσει την υπόσχεση και θα ξεκινήσει την κατασκευή κλειστού αθλητικού γηπέδου αποκλειστικά για την ομάδα χάντμπολ της πόλης.

Ο Σαββίδης στην συνέντευξη μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τη γυναικεία ομάδα, που ξεκινάει στις 9/1 τους αγώνες της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Οσο για το νέο γήπεδο; «Στόχος μας είναι μέσα στο 2016 να μπουν τα θεμέλια και να αρχίσει την κατασκευή του κλειστού γηπέδου. Η έναρξη είναι πάντα ένα πολύπλοκο στάδιο, με πολύ γραφειοκρατία, τις άδειες, αλλά χωρίς αυτές τις εργασίες δεν συμβαίνει τίποτα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πόλη μας και η ομάδα μας χρειάζεται ένα σπίτι. Δεν θέλω να παραπλανήσω τα κορίτσια, είχα υποσχεθεί να χτίσω ένα νέο γήπεδο, και θα το κάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα