ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης χτίζει «παλάτι» στο Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης χτίζει «παλάτι» στο Ροστόφ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης χτίζει «παλάτι» στο Ροστόφ

Νέο κλειστό γήπεδο χτίζει ο Ιβάν Σαββίδης στο Ροστόφ και θέλει, όπως λέει σε συνέντευξη του, οι εργασίες του να ξεκινήσουν μέσα στο 2016.

Ο Ιβάν Σαββίδης, εκτός από τον ΠΑΟΚ, ασχολείται ενεργά και με το χάντμπολ, αφού είναι βασικός χρηματοδότης της γυναικείας ομάδας του Ροστόφ. Σε συνέντευξη του στη «Komsomolskaya Pravda Rostov-on-Don» ο Έλληνας επιχειρηματίας υποστήριξε ότι θα κρατήσει την υπόσχεση και θα ξεκινήσει την κατασκευή κλειστού αθλητικού γηπέδου αποκλειστικά για την ομάδα χάντμπολ της πόλης.

Ο Σαββίδης στην συνέντευξη μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τη γυναικεία ομάδα, που ξεκινάει στις 9/1 τους αγώνες της στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Οσο για το νέο γήπεδο; «Στόχος μας είναι μέσα στο 2016 να μπουν τα θεμέλια και να αρχίσει την κατασκευή του κλειστού γηπέδου. Η έναρξη είναι πάντα ένα πολύπλοκο στάδιο, με πολύ γραφειοκρατία, τις άδειες, αλλά χωρίς αυτές τις εργασίες δεν συμβαίνει τίποτα. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η πόλη μας και η ομάδα μας χρειάζεται ένα σπίτι. Δεν θέλω να παραπλανήσω τα κορίτσια, είχα υποσχεθεί να χτίσω ένα νέο γήπεδο, και θα το κάνω». 

Best of internet