Τα οικονομικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Τα οικονομικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Τα οικονομικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

bet365

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ από την οποία έγιναν γνωστές αρκετές οικονομικές λεπτομέρειες. Η ζημιά και τα 20 εκατ. ευρώ της εφορίας.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός την τελευταία μέρα του έτους. Μετά το τέλος αυτής μέσω επίσημης ανακοίνωσης του συλλόγου έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες από τα οικονομικά του συλλόγου που αν μη τι άλλο έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Αρχικά γινόταν γνωστό ότι οι οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός (από 01/07/2014 έως 30/06/2015) καταρτίστηκαν για πρώτη φορά με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.

Στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός περιλαμβάνονται πλέον και οι οικονομικές καταστάσεις της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε., στην οποία ανήκει το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, που πλέον αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σε αυτό το διάστημα λοιπόν η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε ζημιά (μετά και από φόρους) ύψους 2,1 εκατ. Ευρώ. Αυτή η... τρύπα καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που κάλυψε ο βασικός μέτοχος του συλλόγου.

Επίσης γινόταν γνωστό πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέβαλε προς το Ελληνικό Δημόσιο, με απόλυτη συνέπεια, για κάλυψη των φορολογικών και ασφαλιστικών της υποχρεώσεων ποσό ύψους 20 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα πάντα με την ερυθρολευκη ΠΑΕ το συνολικό ποσό που έχει καταβάλει ο σύλλογος προς το Ελληνικό Δημόσιο την τελευταία πενταετία ανέρχεται σε ποσό άνω των € 100 εκ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα