Στα 55 εκατ. η αποζημίωση του Μουρίνιο!

Στα 55 εκατ. η αποζημίωση του Μουρίνιο!

Στα 55 εκατ. η αποζημίωση του Μουρίνιο!

Αν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποφασίσει στη σύσκεψη εντός της ημέρας, ν' απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, πιθανότατα θα μετανιώσει πικρά για το νέο συμβόλαιο που του πρόσφερε και υπέγραψαν οι δύο πλευρές μέσα στο καλοκαίρι...  

Η Τσέλσι χρειάζεται είτε... μια ριζική αλλαγή στην άκρη του πάγκου, είτε αλλαγές στο υπάρχον δυναμικό το οποίο «εργάζεται» μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. 
 
Με την απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη μόλις στο ένα βαθμό και με την απόσταση από την κορυφή στους 20, οι «μπλε» του Λονδίνου βρίσκονται... υπό εξαφάνιση, έχοντας πανηγυρίσει άνετα την κατάκτηση του τίτλου μόλις τον περασμένο Μάιο! 
 
Φέτος, άπαντες παρακολουθούν μια πολύ διαφορετική ομάδα και απορούν πως γίνεται οι ίδιοι παίκτες που κυριαρχούσαν μέχρι και πριν από μερικούς μήνες να μην μπορούν να κοντράρουν ούτε τις πιο αδύναμες θεωρητικά ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. 
 
Οι εννέα φετινές ήττες στο πρωτάθλημα είναι ακριβώς ο αριθμός των αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε σε σύνολο στις δύο αμέσως προηγούμενες χρονιές η Τσέλσι του Μουρίνιο και σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, εντός της ημέρας θα λάβει χώρα ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση των διοικούντων για να παρθούν οριστικές αποφάσεις. 
 
Σε περίπτωση που εν τέλει απολυθεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, βάσει του συμβολαίου που είχε υπογράψει το καλοκαίρι, διάρκειας μέχρι το 2019, για να το εξαγοράσει ο Αμπράμοβιτς δεδομένων και των 340.000 ευρώ που λαμβάνει ο «special one» κάθε εβδομάδα, θα χρειαστούν 55 εκατ.ευρώ για την αποζημίωση! 
 
Στις αποζημιώσεις, πάντως, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι συνηθισμένος ... 

Best of internet