Εγκαίνια για το «Athletic Barber» του Χαριστέα! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Εγκαίνια για το «Athletic Barber» του Χαριστέα! (pics)

bet365

Ο Χαριστέας εγκαινίασε με κάθε επισημότητα το αθλητικό κομμωτήριο «Athletic Barber». Στο πλευρό του φίλοι του και ποδοσφαιριστές, όπως ο Σαλπιγγίδης. Ο αγιασμός έγινε από τον παπά-ΠΑΟΚ!
Ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 ανοίγει μία νέα σελίδα με αθλητικά κομμωτήρια. Παράλληλα με το κούρεμα οι πελάτες θα μπορούν και να παρακολουθούν αθλητικούς αγώνες, αλλά και να πίνουν τον καφέ τους.
Το όνομα της επιχείρησης είναι το «Athletic Barber» και τα εγκαίνιά της έγιναν το βράδυ της Δευτέρας. Το πρώτο κατάστημα βρίσκεται επί της Λεωφόρου Καραμανλή στην Θεσσαλονίκη.
Στο πλευρό του Άγγελου Χαριστέα -που μίλησε και on camera για το νέο του εγχείρημα- εκτός από την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους βρέθηκαν και προπονητές όπως ο Νίκος Παπαδόπουλος αλλά και φίλοι του από τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπως οι Σαλπιγγίδης και Θεοδωρίδης.
Στο event έδωσε το παρών μεταξύ άλλων και η Ιωάννα Λίλη, πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια αλλά και σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Ακόμα εκεί βρέθηκαν οι Παντελής Καφές και Φάνης Κατεργιαννάκης, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Χρήστος Μήτσιος, γνωστός και ως παπά-ΠΑΟΚ. Δείτε στην Gallery φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα