Ολυμπακός-Αρσεναλ: Κάτι παραπάνω από ένας «τελικός»

Ολυμπακός-Αρσεναλ: Κάτι παραπάνω από ένας «τελικός»

Ολυμπακός-Αρσεναλ: Κάτι παραπάνω από ένας «τελικός»

bet365

Με πρόκριση επί της Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός... κερδίζει πολλά περισσότερα από μια ακόμη παρουσία στους «16» του Champions League. Το gazzetta.gr παρουσιάζει τα οφέλη που θα έχει...

Κόντρα στην Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνο την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι», αν κι η Άρσεναλ είναι το φαβορί για τη δεύτερη θέση, είναι πολύ κοντά στο να αφήσουν εκτός συνέχειας μια ομάδα που για πρώτη φορά στα 17 χρόνια σερί παρουσίας τους στους ομίλους.

Φανταστείτε πόσο... θόρυβο θα κάνει το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη - και όχι μόνο - ξανά. Θυμηθείτε μόνο τι γραφόταν στο Νησί τις μέρες που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μόγιες είχε ηττηθεί στο Φάληρο με 2-0.

Η ομάδα του Σίλβα θα λάμπει ακόμη περισσότερο έξω από τα σύνορα.

Βέβαια δεν είναι μόνο το κύρος που σου προσθέτει μια τόσο μεγάλη επιτυχία.

Το ποσό έχει μπει ήδη στα ταμεία του συλλόγου έχει πολλά πολλά μηδενικά. Όμως, η πρόκριση φέρνει ακόμη περισσότερα. Μέχρι στιγμής πάνω από 30.000.000 ευρώ έχουν πάει στους «ερυθρόλευκους» και αν ο Ολυμπιακός κάνει το άλμα στους «16» τότε θα... τσεπώσει άλλα 5.500.000 ευρώ. Αν η πρόκριση, δε, συνδυαστεί με νίκη τότε θα έρθει ακόμη 1.500.000 ευρώ (η ισοπαλία δίνει 500.000 ευρώ).

Και αν αφήσουμε στην άκρη τη δόξα και τα λεφτά, τότε καλό θα ήταν να δούμε τι γίνεται και στην κατάταξη της UEFA. Eκεί, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι στην 21ή θέση για την πενταετία, ενώ για τη φετινή σεζόν είναι 16ος.

Στην περίπτωση, που αποκλειστεί η Σεβίλλη και περάσει ο Ολυμπιακός, τότε η 20ή θέση λογικά θα είναι στο... τσεπάκι του.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγαλώσει... επικίνδυνα - σε όλα τα επίπεδα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα