Τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τους διεθνείς του

Τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τους διεθνείς του

Θοδωρής Βασίλης
Τα κέρδη του ΠΑΟΚ από τους διεθνείς του

bet365

Κάτσε, Μακ και Σάμπο πανηγυρίζουν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro κάτι που σημαίνει επιπλέον έσοδα για τον ΠΑΟΚ.

Όπως είναι γνωστό, η UEFA αποζημιώνει τους συλλόγους των οποίων οι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ένας από αυτούς τους συλλόγους είναι και ο ΠΑΟΚ ο οποίος θα έχει σίγουρα τρεις διεθνείς τους Κάτσε, Μακ και Σάμπο, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και άλλους όπως ο Όλσεν, ο Λέοβατς και ο Τσίμιροτ.

Το ποσό της αποζημίωσης ανέρχεται σε 4.530 ευρώ για κάθε ημέρα που ο ποδοσφαιριστής είναι με την εθνική του ομάδα, από την προετοιμασία μέχρι και το τέλος της φάσης των ομίλων. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει σχεδόν 105.000 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή του.


Το ποσό αυτό μπορεί να ανέβει με κάποια πιθανή πρόκριση στη νοκ άουτ φάση, ενώ στον ΠΑΟΚ περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα και από τους άλλους διεθνείς που έχουν και συγκεκριμένα τους Όλσεν (Σουηδία), Λέοβατς (Κροατία), Τσίμιροτ (Βοσνία)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα