Παναθηναϊκός: Το «δηλωμένο» συμβόλαιο του Εσιέν

Παναθηναϊκός: Το «δηλωμένο» συμβόλαιο του Εσιέν

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Το «δηλωμένο» συμβόλαιο του Εσιέν

bet365

Χαμηλότερες φαίνεται πως είναι οι πάγιες απολαβές του Μάικλ Εσιέν από τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ που ακούστηκαν αρχικά, με βάση το συμβόλαιο που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στη Superleague.

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για το συμβόλαιο του Γκανέζου σταρ στον Παναθηναϊκό και αυτήν τη φορά η Live Sport, φέρνει νέα δεδομένα. Με βάση το σχετικό δημοσίευμα, οι ετήσιες απολαβές του Αφρικανού απέχουν αρκετά από τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, που ακούστηκαν όταν ολοκληρώθηκε η απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο που κατέθεσαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού στη Superleague αναφέρει πως οι απολαβές του έμπειρου χαφ ανέρχονται στις 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως, οπότε για δύο χρόνια το σύνολο θα φτάσει τα 1,6 εκατομμύρια ευρώ. Αν ισχύουν οι απολαβές, είναι λίγο παραπάνω από αυτές του Μάρκους Μπεργκ (750 χιλιάδες), ενώ κάτι λιγότερο λαμβάνει ο Σέρχιο Σάντσεθ, που είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα