Νέος χορηγός στην φανέλα του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Νέος χορηγός στην φανέλα του Ολυμπιακού

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με στοιχηματική εταιρεία που θα διαφημίζεται στην φανέλα. Τι ισχύει με Unicef.
Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό τον μεγάλο χορηγό για την φανέλα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο (Stoiximan) που θα είναι από αυτήν την Κυριακή... παρούσα στην φανέλα του συλλόγου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan ανακοινώνουν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, με το Stoiximan.gr να αποτελεί τον Mεγάλο Xορηγό της Oμάδας του Ολυμπιακού. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο θα κοσμεί από αυτή την Κυριακή τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πέρα από τη χορηγική συμφωνία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan, οι οποίες υλοποιούν ήδη σημαντικές κοινωνικές δράσεις, δεσμεύτηκαν στην εφαρμογή ενός κοινού προγράμματος κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας».
Όσο αφορά στην Unicef, η σημαντική συνεργασία με τον Ολυμπιακό παραμένει, απλά η αλλαγή θα είναι ότι το λογότυπο θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της φανέλας.
Ο Γιάννης Βρέντζος, διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών καλωσόρισε στην... οικογένεια του Ολυμπιακού τον νέο χορηγό τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Το όραμά μας στον Ολυμπιακό ξεφεύγει από τα στενά όρια της αγωνιστικής δράσης και εκτείνεται στην συμμετοχή, την προσφορά και την αλληλεγγύη. Είμαι σίγουρος ότι η εταιρεία αυτή θα είναι κοινωνός αλλά και αρωγός του οράματός μας αυτού. Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό και μέσω αυτού και στην ελληνική κοινωνία».
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα