Τριετές deal ΑΕΚ – Nike

Τριετές deal ΑΕΚ – Nike

Gazzetta team
Τριετές deal ΑΕΚ – Nike

bet365

Η Nike θα ντύνει την ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια, σε ένα deal που φέρνει οικονομικά, επικοινωνιακά και λειτουργικά οφέλη στους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία αθλητικής ένδυσης, που επικυρώθηκε πριν από περίπου τρεις μήνες με υπογραφές θα είναι τριετούς διάρκειας και θα φέρει στην Ένωση πολλαπλά οφέλη. Η συνεργασία με την Puma δεν είχε ικανοποιήσει σε αρκετούς τομείς τους ανθρώπους της ΑΕΚ, αφού η γερμανική εταιρεία καθυστερούσε να παραδώσει το υλικό.

Εκτός από την βελτίωση των παροχών, η ΑΕΚ θα έχει και οικονομικά οφέλη, τα οποία φαίνεται πως θα ανέρχονται σε 500 χιλιάδες ευρώ για τη συνεργασία, ποσό που είναι το μεγαλύτερο συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες που ντύνει η εν λόγω εταιρεία (Αστέρας Τρίπολης, Ξάνθη, Απόλλωνας Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα).

H Nike δείχνει διάθεση να εκμεταλλευτεί σε πολλούς τομείς την συνεργασία με την ΑΕΚ, χορηγώντας το αθλητικό υλικό και τα προϊόντα στους οπαδούς, δημιουργώντας μπουτίκ στο νέο γήπεδο, ενώ σίγουρα θα υπάρχει σχετικός χώρος και στο ΟΑΚΑ.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν, αφού το ίδιο είχε συμβεί και την τετραετία 2000-2004, μέχρι την ανάληψη της προεδρίας από τον Ντέμη Νικολαΐδη, όταν και ακολούθησε μία περίοδος συνεργασίας με την Adidas για 3,5 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα