Ξεχρέωσε η Ντόρτμουντ

Ξεχρέωσε η Ντόρτμουντ

Ξεχρέωσε η Ντόρτμουντ

bet365

Ο Χανς Γιόακιμ Βάτσκε ανακοίνωσε ότι η Ντόρτμουντ δε χρωστάει ούτε cent σε τόκους, 10 χρόνια μετά την παραλίγο χρεωκοπία.

Για τρίτη σερί σεζόν η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε κέρδη. Μπορεί οι Βεστφαλοί να είδαν τα κέρδη τους να μειώνονται λόγω των ακριβών μεταγραφών το περασμένο καλοκαίρι, όμως και πάλι κατάφεραν να καταγράψουν κέρδη προ φόρων ύψους 14 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα για τη σεζόν 2013-14 να αγγίζουν τα 266 εκατ. ευρώ.

Στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου αποφασίστηκε επίσης η είσοδος των εκπροσώπων των νέων στρατηγικών επενδυτών στο ΔΣ, που πλέον αριθμεί 9 μέλη, με τους Bjorn Gulden (Puma), Ulrich Leitermann (Signal Iduna) και Werner Müller (Evonik) να παίρνουν θέση. Αποφασίστηκε, επίσης, και τυπικά να ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 200 εκατ. ευρώ.

«Αν σκεφτεί κανείς που βρισκόμασταν πριν από 10 χρόνια, είμαι εντυπωσιασμένος. Από τον πάτο αναδειχθήκαμε σε ομάδα που κερδίζει τίτλους και δεν πρόκειται, πλέον, να πληρώσουμε ούτε cent σε τόκους στις τράπεζες, όμως θα διαχειριστούμε πολύ προσεκτικά αυτά τα χρήματα», σχολίασε ο Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, ο οποίος τόνισε ότι όλοι έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα