Τεράστιο πριμ για κούπα στην Παρί!

Τεράστιο πριμ για κούπα στην Παρί!

Τεράστιο πριμ για κούπα στην Παρί!

bet365

Κίνητρο... εκατομμυρίων στους παίκτες της Παρί για την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ. Απίστευτο πριμ που προκαλεί... ίλιγγο δίνει ο Αλ Κελαϊφί!

Είναι πολλά τα λεφτά... Ο Ιμπραΐμοβιτς το πήρε πάνω του, μίλησε με τον ισχυρό άνδρα της Παρί και το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων προκαλεί ίλιγγο! Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί αποφάσισε να δώσει ένα... έξτρα κίνητρο στους παίκτες, αφού σε περίπτωση κατάκτησης του Champions League θα καρπωθεί ο καθένας 1 εκατ. ευρώ! Μπορεί ο στόχος μιας ευρωπαϊκής διάκρισης να ήταν σε βάθος πενταετίας, ωστόσο οι φετινές εξαιρετικές εμφανίσεις... ξεσήκωσαν τους Καταριανούς.

Για να... εξηγήσουμε καλύτερα αυτό το τρελό νούμερο που θα μοιραστεί, σκεφτείτε πως η Ρεάλ για το 10ο ευρωπαϊκό θα δώσει στους παίκτες της 500.000 ευρώ, ενώ οι Ισπανοί με την κατάκτηση του Μουντιάλ στη Ν. Αφρική καρπώθηκαν 600.000 ευρώ!

Πέρσι, οι Παριζιάνοι για την παρουσία τους στα προημιτελικά είχαν εισπράξει 240.000 ευρώ, ενω πήραν 450.000 για τον πρώτο τίτλο από το 1994. Ο Αμπράμοβιτς είχε δώσει στους παίκτες του 450.000 ευρώ για το Champions League του 2012, ενώ οι Βαυαροί για το τρεμπλ πήραν από 800.000 ευρώ!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα