Ο Πίτερ Κένιον ετοιμάζει κίνηση για τη Νιούκαστλ

Gazzetta team
Ο Πίτερ Κένιον ετοιμάζει κίνηση για τη Νιούκαστλ

bet365

Ο πρώην CEO της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι ετοιμάζει σχέδιο για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Νιούκαστλ!

Ήταν από τους πιο ικανούς εκτελεστικούς διευθυντές σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους, καταφέρνοντας να βάλει σε πολύ καλή τροχιά όλη τη λειτουργία τους. Πλέον, ο Πίτερ Κένιον είναι διευθυντής στην εταιρεία Opt Advisers, η οποία λειτουργεί συμβουλευτικά για επιχειρήσεις στο χώρο του αθλητισμού. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τον Μάικ Άσλεϊ και πλέον αναζητά συμμάχους, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοντσόρτιουμ επιχειρηματιών που θα μπορέσει να βάλει τα χρήματα που ζητά ο ισχυρός άνδρας των Magpies. Όπως αναφέρει ο Guardian, στο παιχνίδι είναι πιθανόν να μπουν επενδυτές από την Κίνα, οι οποίοι έχουν ήδη ρόλο-κλειδί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Κένιον είναι θετικός στο να έχει ενεργό επιτελικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του κλαμπ και θεωρείότι μια ομάδα με τη δυναμική της Νιούκαστλ μπορεί να πολλαπλασιάσει τα εμπορικά της έσοδα και να χτίσει αυτοκρατορία τόσο εντός, όσο και εκτός Αγγλίας.

Ο Άσλεϊ προσπαθεί να πουλήσει τη Νιούκαστλ από 2007, όμως τα 400 εκατομμύρια που ζητάει έχουν αποτρέψει όλους εκείνους που ενδιαφέρθηκαν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα