Πέντε εκατ. ευρώ από τη συμφωνία με την Capelli η ΑΕΚ

Πέντε εκατ. ευρώ από τη συμφωνία με την Capelli η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Πέντε εκατ. ευρώ από τη συμφωνία με την Capelli η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη χορηγική σύνδεσή της με τη NIKE και πλέον αναμένεται να ανακοινώσει τη συμφωνία με την αμερικανική εταιρία Capelli που θα αποφέρει στους «κιτρινόμαυρους» το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Βέλγιο - Αίγυπτος και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μέρτενς σημειώσει το πρώτο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ήταν γνωστό ότι οι δρόμοι της ΑΕΚ με τη NIKE θα χώριζαν από τη στιγμή που η Ένωση είχε φτάσει σε συμφωνία με την αμερικανική εταιρία Capelli ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της χορηγικής σύνδεσης με τη NIKE και πλέον μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί και η συμφωνία με την Capelli, που θα ντύνει τους «κιτρινόμαυρους» για τα επόμενα χρόνια, σε ένα σημαντικό deal για τον σύλλογο.

Η συμφωνία θα έχει διάρκεια τριών χρόνων με προοπτική επέκτασης για ακόμα δύο έτη, με την ΑΕΚ να βάζει στα ταμεία της ένα μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα. Η ΑΕΚ πρόκειται να έχει έσοδα 5 εκατομμυρίων ευρώ από αυτή τη συμφωνία, με την Capelli να τυπώνει και τις τρεις εμφανίσεις της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα εμφάνιση αναμένεται να φορεθεί στο τελευταίο φιλικό πριν από τα ματς των προκριματικών του Champions League, ενώ ο αθλητικός εξοπλισμός θα παραδοθεί στην ΑΕΚ πριν την έναρξη της προετοιμασίας στο Κίελτσε της Πολωνίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα