Στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο! (pics)

Αντωνία Σπανού
Στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο! (pics)

bet365

Το Forbes δημοσίευσε την λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους άσους του ΝΒΑ και στην 7η θέση, μαζί με τον Γκρίφιν, βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Πρωτιά για τον ΛεΜπρον.

Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τους Μπακς τον φέρνει στους πρώτους 10 πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΝΒΑ, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

O Γιάννης, σε συνδυασμό και με το συμβόλαιο με την αθλητική εταιρεία, βρίσκεται στην 7η θέση της λίστας, μαζί με τον Μπλέικ Γκρίφιν, με κέρδη 35.5 εκατομμύρια δολάρια.

Στην πρώτη θέση είναι ο ΛεΜπρον Τζέιμς με κέρδη περίπου τα 85.3 εκατομμύρια δολάρια, με τα περισσότερα από αυτά να είναι από χορηγούς.

Η άνοδος του Έλληνα παίκτη των Μπακς είναι εντυπωσιακή και φτάνει σχεδόν το 500% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και αυτό γιατί ο συνδυασμός του συμβολαίου αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και η νέα συμφωνία του με την Nike, ήταν τα δεδομένα που τον έφεραν στην ίδια θέση της κατάταξης μαζί με τον ,Μπλέικ Γκρίφιν και φυσικά τον εκτόξευσαν εντός της 10άδας.

Την δεύτερη θέση, μετά τον «Βασιλιά», κατέλαβε ο Στεφ Κάρι με κέρδη κοντά στα 76.7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση είναι ο συμπαίκτης του στους Ουόριορς, Κέβιν Ντουράντ.

#1. ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ, 85,3 εκ. δολ.

#2. ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ, 76.7 εκ. δολ.

#3. ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ, 58 εκ. δολ.

#4. ΤΖΕΙΜΣ ΧΑΡΝΤΕΝ, 48.3 εκ. δολ.

#5. ΡΑΣΕΛ ΟΥΕΣΤΜΠΡΟΥΚ, 47.5 εκ. δολ.

#6. ΝΤΑΜΙΑΝ ΛΙΛΑΡΝΤ, 40.2 εκ. δολ.

#7. ΜΠΛΕΙΚ ΓΚΡΙΦΙΝ, 35.5 εκ. δολ

#7. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, 35.5 εκ. δολ.

#9. ΚΑΡΜΕΛΟ ΑΝΤΟΝΙ, 33.2 εκ. δολ.

#10. ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΕΙΒΙΣ, 32.7 εκ. δολ.

 

NBA Τελευταία Νέα