Τα κατάφερε ο Μπέκαμ: Aγόρασε ομάδα στο MLS!

Gazzetta team
Τα κατάφερε ο Μπέκαμ: Aγόρασε ομάδα στο MLS!

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ... αγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα και έτσι το Μαϊάμι θα παίξει στο ΜLS.

To ποδόσφαιρο θα μπει στην ζωή των κατοίκων του Μαϊάμι, αφού ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αγόρασε την ομάδα και έκανε πράξη του σχέδιο που είχε πριν 4 χρόνια.

«Υπήρξε μία διαδικασία και κάποιες φορές ήταν επώδυνη. Νομίζω ότι το γεγονός ότι πήρε τόσο πολύ, το γεγονός ότι πήρε τέσσερα χρόνια, στην πραγματικότητα λειτούργησε θετικά» ανέφερε ο παλιός σπεσιαλίστας των φάουλ.

«Πάντα πίστευα σε αυτό το πρότζεκτ. Γι' αυτό και δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Ήξερα ότι το Μαϊάμι ήταν η πόλη, ήξερα ότι αυτό θα ήταν ξεχωριστό. Υπήρξαν πολλά εμπόδια. Είμαι επίμονος άνθρωπος και δε μου αρέσει να χάνω», ήταν τα λόγια του.

«Με μεγάλη υπερηφάνεια καλωσορίζουμε το Μαϊάμι στο MLS. Ξέρουμε ότι οι κατάλληλοι άνθρωποι είναι στις θέσεις τους και η ώρα είναι η σωστή για να γίνει το Μαϊάμι μία μεγάλη πόλη του MLS. Αυτή η ιδιοκτησία έχει δεσμευθεί να φέρει στο Μαϊάμι την κορυφαίου επιπέδου ποδοσφαιρική ομάδα, το γήπεδο και την οπαδική εμπειρία που πραγματικά της αξίζει», ανέφερε ο κομισάριος του αμερικανικού πρωταθλήματος, Ντον Γκάρμπερ.

Ο παλιός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί θα πληρώσει 25 εκατ. δολάρια για την δημιουργία της νέας ομάδας.

 

Τελευταία Νέα