Συμφωνία ΕΟΕ με 4F για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «PyeongChang 2018»

Gazzetta team
Συμφωνία ΕΟΕ με 4F για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «PyeongChang 2018»

bet365

H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης 4F, η οποία θα χορηγήσει την αθλητική ενδυμασία της ελληνικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «PyeongChang 2018».

Η συμφωνία υπεγράφη στην έδρα της ΕΟΕ από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο και τον Artur Chwist, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της πολωνικής εταιρείας, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης και ο Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην PyeongChang 2018, Βασίλης Κατσώρας.

Από πλευράς της 4F εκτός του Artur Chwist, παραβρέθηκαν ακόμα ο Marek Kubisiak, η Sabina Gołąbek και ο Damian Koniczny.

Για τη συνεργασία με την 4F, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος είπε: «Ήταν η πιο ξαφνική αλλά και η πιο γρήγορη συμφωνία που έχω κάνει στη ζωή μου. Με την παρότρυνση του φίλου μου Γενικού Γραμματέα της Ολυμπιακής Επιτροπής της Πολωνίας, ήρθα σε επαφή με την 4F η οποία κινήθηκε ταχύτατα, αλλά γρήγορα κινηθήκαμε και εμείς παρότι έχουμε τις γνωστές γραφειοκρατικές αγκυλώσεις λόγω Δημοσίου. Εμείς ως ΕΟΕ είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή τη συμφωνία που θα μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε χρήματα από αυτά που θα ξοδεύαμε για το ρουχισμό της ομάδας μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς κι αν όλα πάνε καλά, είμαστε ανοιχτοί να συνεχίσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Εκ μέρους της 4F ο Artur Chwist είπε: «Είναι πολύ σημαντική για εμάς αυτή η συνεργασία, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπισμός ξεκίνησε από την Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε ήδη με έξι Ολυμπιακές Επιτροπές και χαιρόμαστε τώρα που είναι η σειρά της Ελλάδας καθώς είναι η πρώτη χώρα που μπαίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και έτσι τα προϊόντα μας θα τα δουν σε όλο τον κόσμο. Ξεκινήσαμε το 2008 τη συνεργασία μας με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Πολωνίας και ήδη έχουμε εμπειρία 10 ετών και ελπίζουμε η συνεργασία με την Ελλάδα να συνεχιστεί και μετά την PyeongChang και να φτάσουμε ως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο».

Για τη συνεργασία αυτή, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βράβευσε την 4F το βράδυ της Τρίτης στην Τελετή που έγινε στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ.

 

Τελευταία Νέα