O Παναθηναϊκός πρώτος σε εισιτήρια στην EuroLeague!

Gazzetta team
O Παναθηναϊκός πρώτος σε εισιτήρια στην EuroLeague!
Μία φοβερή πρωτιά έχει ο Παναθηναϊκός στην φετινή EuroLeague αφού είναι η ομάδα με τα περισσότερα εισιτήρια έχοντας κατά μέσο όρο 12.029 σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι!

Λένε ότι τίποτε στην ζωή δεν είναι τυχαίο, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Το ΟΑΚΑ δεν είναι... τυχαία το απόρθητο κάστρο της φετινής EuroLeague, αφού πρόκειται για την έδρα με τα περισσότερα εισιτήρια την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης κόπηκαν 18.310 εισιτήρια, τα οποία είναι τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο ματς στην διοργάνωση τη φετινή σεζόν. Ο μέσος όρος φτάνει τα 12.029 εισιτήρια, αριθμός που φέρνει τους «πράσινους» στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μόλις στην 11η θέση με 7.454 εισιτήρια ωστόσο το ένα παιχνίδι είχε διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στην 2η θέση είναι η Ζάλγκιρις Κάουνας με 11.516 εισιτήρια κατά μέσο όρο, στην 3η θέση η πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε με 11.382 εισιτήρια κατά μ.ο, στην 4η θέση η Μπασκόνια με 10.981 εισιτήρια κατά μ.ο., ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Μακάμπι Τελ Αβίβ με 10.764 κατά μ.ο.

Να σημειωθεί ότι η Μπάμπεργκ έχει κάνει sold out σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας μέσο όρο 6.474 εισιτήρια!