Μαζί και φέτος ΑΕΚ και ΟΠΑΠ (pic)

Μαζί και φέτος ΑΕΚ και ΟΠΑΠ (pic)

Gazzetta team
Μαζί και φέτος ΑΕΚ και ΟΠΑΠ (pic)

bet365

Ο ΟΠΑΠ παρουσίασε την ανανέωση της συνεργασίας με την ΑΕΚ με την αντιπροσωπεία της Ένωσης να εύχεται πολλές επιτυχίες.

Ο ΟΠΑΠ θα είναι και φέτος χορηγός της ΑΕΚ και στο πλαίσιο της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση για την ανανέωσή της. Στην εκδήλωση βρίσκονται οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μηνάς Λυσσάνδου εκ μέρους της διοίκησης ενώ την ομάδα εκπροσωπούν ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του, καθώς και Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Ανέστης και Αντρέ Σιμόες. Μετά την παρουσίαση πήραν τον λόγο οι πρωταγωνιστές.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στην σχέση ΑΕΚ και ΟΠΑΠ ενώ έδωσε το σύνθημα για το ματς με την Ριέκα. «Να το κάνω πιο… διεθνές, θα μιλήσω στα ισπανικά. Γνωρίζω την σχέση ΟΠΑΠ και ΑΕΚ από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας. Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι η στήριξη στην ΑΕΚ για να πετύχει στόχους της. Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ΑΕΚ, εκτός από στήριξη που δίνει σε εμάς αλλά και στην κοινωνία. Είμαστε ευτυχείς για τη συνέχιση συνεργασία μας. Ελπίζουμε να νικήσουμε την Πέμπτη να γιορτάσουμε μια νέα επιτυχία».

Όσον αφορά τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αναφέρθηκε στην στήριξη του ΟΠΑΠ από το 2013 μέχρι τώρα κι ευχήθηκε πολλές επιτυχίες. «Μας στηρίζει ο ΟΠΑΠ από την αρχή της προσπάθειάς μας από το 2013. Και συνεχίζει να είναι δίπλα μας. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων μας. Στηρίζει τα παιδιά και την κοινωνία. Ποδόσφαιρο και αθλητισμός δεν είναι μόνο μέσα στα γήπεδα. ο ΟΠΑΠ έχει επιρροή στην κοινωνία με δράσεις με ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε μεγάλες και πολλές επιτυχίες».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ο ΟΠΑΠ μεγάλη εταιρεία. Η συνεργασία αυτή, να έχει λαμπρό και κερδοφόρο μέλλον».

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Γιάννη Ανέστη να μιλήσει με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να στέκεται στον αγώνα της Πέμπτης με την Ριέκα στην Κροατία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. «Έχουμε ένα κρίσιμο ματς την Πέμπτη, ερχόμαστε από καλή νίκη. Πάμε Κροατία να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη νίκη, και αν δεν μπορέσουμε τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε τον βαθμό».

Τέλος, ο Αντρέ Σιμόες εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον αγώνα της Κροατίας. «Είμαι αισιόδοξος. Ερχόμαστε από νίκες με Μπριζ και Λάρισα και πάμε για να κάνουμε τα πάντα την Πέμπτη. Κάθε ματς ξεχωριστό και διαφορετικό».

* Οι φωτογραφίες είναι από το enwsi.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα