Παίρνει 176 εκατ.ευρώ για τον τίτλο η Τσέλσι!

Παίρνει 176 εκατ.ευρώ για τον τίτλο η Τσέλσι!

Παίρνει 176 εκατ.ευρώ για τον τίτλο η Τσέλσι!

bet365

Η πρώτη ομάδα που επωφελείται από το εξωπραγματικό deal των τηλεοπτικών της Πρέμιερ Λιγκ γίνεται η Τσέλσι με την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Οι «μπλε» του Λονδίνου στέφθηκαν Πρωταθλητές Αγγλίας στην 36η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας εκμεταλλευτεί την προ εβδομάδας ήττα της Τότεναμ από τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, για να πάρουν δύο νίκες στα παιχνίδια με τις Μίντλεσμπρο και Γουέστ Μπρομ και να ... τελειώσουν τη σεμνή τελετή.

Με την κατάκτηση της κορυφής, η Τσέλσι θα λάβει και 176 εκατ.ευρώ (!), το μεγαλύτερο «μπόνους» που έχει προκύψει ποτέ για πρωταθλήτρια ομάδα, λόγω του εξωπραγματικού deal των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Πρέμιερ Λιγκ!

Βέρντερ Βρέμης – Χόφενχαϊμ με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς (21+).

Πέρυσι, η Λέστερ είχε εξασφαλίσει 110 εκατ.ευρώ, ενώ, οι «μπλε» που είχαν τερματίσει στη 10η θέση της βαθμολογίας είχαν λάβει 102 εκατομμύρια.

Το τεράστιο ποσό που προβλέπεται πλέον για τους Πρωταθλητές, είναι ένα σύνολο εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα διαφημιστικά, την κεντρική διαχείριση των ομάδων του πρωταθλήματος αλλά και τις φορές των ζωντανών μεταδόσεων των παιχνιδιών για κάθε σύλλογο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα