Η ΤΟΥΟΤΑ χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Gazzetta team
Η ΤΟΥΟΤΑ χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

bet365

Σημαντική οικονομική ανάσα για την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποτελεί η συμφωνία που θα υπογράψει με την ΤΟΥΟΤΑ.

Σημαντικές συναντήσεις με στελέχη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και της TOYOTA θα έχει το επόμενο διήμερο 30 και 31 Μαρτίου, η ηγεσία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, με θέμα την υπογραφή χορηγικής σύμβασης με την ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία, για να αναλάβει επίσημος χορηγός της Λαμπαδηδρομίας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πιονγκτσάνγκ 2018» και τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας, Μανώλης Κολυμπάδης μαζί με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Θανάση Βασιλειάδη θα συνοδέψουν τους υψηλούς καλεσμένους, την Πέμπτη το πρωί σε ξενάγηση στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια σε ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά όλους τους χώρους που διεξάγονται οι Τελετές Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Στην Αρχαία Ολυμπία θα μεταφερθούν στο Ναό της Ήρας και στο Αρχαίο Στάδιο, θα δουν από κοντά όλες τις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ ενώ θα γνωρίσουν και τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμη Κοτζά.

Την Παρασκευή το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στην έδρα της ΕΟΕ με συζητήσεις, παρουσιάσεις και ανταλλαγή απόψεων και μετά θα υπογραφεί το συμβόλαιο της χορηγικής συμφωνίας της TOYOTA με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Η χορηγία θα περιλαμβάνει χρήματα αλλά και παροχή αυτοκινήτων για τις ανάγκες της ΕΟΕ και είναι η πρώτη φορά που ένας Top Partner της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής γίνεται και Local Partner για Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή, γεγονός που αποτελεί αναμφισβήτητα μεγάλη επιτυχία για την ΕΟΕ, σε εποχές μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολες που αναζητούνται πόροι για την κάλυψη των αναγκών των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών υψηλού επιπέδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα