Ρονάλντο, ο πιο «πλούσιος» στον κόσμο

Ρονάλντο, ο πιο «πλούσιος» στον κόσμο

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο παίκτης που έβαλε τα περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό του το 2016-17 σύμφωνα με το France Football, ενώ από τους προπονητές στο Νο1 είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πιο «πλούσιος» ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Oπως προκύπτει από το France Football, o CR7 έλαβε στη σεζόν που διανύουμε 87.5 εκατ. ευρώ, ποσό μεγαλύτερο από εκείνο των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι τον ακολουθούν στη λίστα με 76.5 εκατ. και 55.5 εκατ. αντίστοιχα. Στην 4η θέση βρίσκεται ένας ακόμα παίκτης των Merengues, ο Γκάρεθ Μπέιλ (41), ενώ την 5άδα συμπληρώνει ένας Αργεντινός... Κινέζος, ο Εσέκιελ Λαβέτσι, που πήρε 28 εκατ. ευρώ. Οσον αφορά τους προπονητές, ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην κορυφή, με 28 εκατ. και τον ακολουθούν Μαρτσέλο Λίπι (23.5), Λοράν Μπλαν (20), Κάρλο Αντσελότι (15.8) και Πεπ Γκουαρδιόλα (14.5).

Παίξε νόμιμα στο Survivor με ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο νικητή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα