Πάει για... διαστημικό deal με την Under Armour η Ρεάλ!

Πάει για... διαστημικό deal με την Under Armour η Ρεάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πάει για... διαστημικό deal με την Under Armour η Ρεάλ!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει την επόμενη εταιρεία που θα είναι υπεύθυνη για τον αγωνιστικό εξοπλισμό της και η Under Armour της προσφέρει... τον ουρανό με τ' άστρα!

Σύμφωνα με τη «Marca», οι «μερένγκες» θέλουν πλέον να σπάσουν το συμβόλαιό τους με την Adidas, με την οποία συνεργάζονται από το 1998 και το τρέχον συμφωνητικό δεσμεύει τις δύο πλευρές μέχρι το 2020.

Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Under Armour για να συνεχίσουν μαζί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα χρόνια, με το ποσό που λέγεται ότι θα κουβεντιάζεται ανάμεσα στις δύο πλευρές, να φτάνει και τα 150 εκατ.ευρώ για τη Ρεάλ, ετησίως!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παρί Σ.Ζ. - Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η υστεροφημία της Under Armour έχει υποστεί πλήγμα έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη συνεργασία της με τον Στεφ Κάρι και την αντίθεση του αστέρα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο θέμα με τον Ντόναλντ Τραμπ...

Και η Ζανκτ Πάουλι τάχθηκε στο πλευρό του Κάρι, ξεκαθαρίζοντας τη στάση της ενάντια στα επαινετικά σχόλια του εκτελεστικού διευθυντή της Under Armour, Κέβιν Πλανκ, για τον νέο Πλανητάρχη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα