Από τον ΠΑΟΚ του... λευκό/παρών στην επίθεση!

Μιχάλης Τσαμπάς
Από τον ΠΑΟΚ του... λευκό/παρών στην επίθεση!

bet365

Λίγες ώρες πριν το ραντεβού των «3», ο Μιχάλης Τσαμπάς αφού διάβασε άρθρα, διαρροές, «κύκλους και τετράγωνα», γράφει για την επιθυμία του ΠΑΟΚ να μετατραπεί από ρολίστα σε... παίκτη επίθεσης!

Με κάθε τρόπο εδώ και πολλές ημέρες ο Παναθηναϊκός είχε κάνει γνωστή την θέση του ότι δεν πρόκειται να δώσει το παρών στην συνάντηση που εξ αρχής από... ραντεβού τεσσάρων, έγινε ραντεβού τριών με τον Κοντονή! Με... σερί ανακοινώσεις, με «κύκλους και τετράγωνα», με τιτιβίσματα, οι «πράσινοι» τόνιζαν και ξανατόνιζαν πως δεν επιθυμούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τους λόγους τους ξέρουν καλύτερα οι ίδιοι. Ίσως ο... ιστορικός του μέλλοντος να γράψει πως χάθηκε μια «χρυσή ευκαιρία». Ίσως να μην χρειαστεί να γράψει και τίποτα, αν απλά το ραντεβού της Πέμπτης είναι ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου του Υφυπουργού που στον «ένα και κάτι...» χρόνο της ηγεσίας του στον Αθλητισμό έχει αναλωθεί σε πολλά τέτοια... Όπως κι αν έχει από μόνο του το γεγονός ότι Μαρινάκης-Μελισσανίδης και Σαββίδης θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να συζητήσουν συνιστά είδηση πρώτου μεγέθους... Μέχρι αυτή την ώρα εξάλλου μόνο ένας άνευ περιεχομένου και σημασίας... χαρτοπόλεμος τους συνδέει. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν η απουσία του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Αλαφούζου «στερεί» από τους φωτορεπόρτερ ένα δυνατό πλάνο!

Σαν εκείνο το πρό... 11ετίας όταν στην «γέννηση» της Σούπερ Λίγκας είχαν ποζάρει μαζί ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (με τον Ντέμη Νικολαϊδη στο μέσο) ή σαν αυτό που έβγαλαν στις 26/5/2008 οι «πολυμετοχικοί» Τζίγγερ-Γιαννακόπουλος-Πατέρας και Βγενόπουλος. Εικόνες που γράφουν ιστορία από μόνες τους. Μια τέτοια αναμένεται και στο ραντεβού που θα γίνει με πρωτοβουλία Κοντονή, έστω κι αν στο κάδρο θα υπάρχουν τα 3/4 των μεγάλων!

Σε ένα ραντεβού που πάντως ο «μεγάλος απών» τα... ακούει από έναν θεωρητικά σύμμαχο του. Ούτε ο Ολυμπιακός ως ΠΑΕ, ούτε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν έχει αντιδράσει για την... πράσινη απουσία. Αδιάφορη είναι και η στάση ΑΕΚ και Μελισσανίδη. Αντίθετα αυτός που έχει σηκώσει το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης.

Είχε γίνει στην πρόσφατη άτυπη συνεδρίαση της Λίγκας με την φράση «εγώ ήρθα από το Ροστόφ κι αυτός δεν είναι εδώ», γίνεται και τις τελευταίες μέρες με... διαρροές από τον ΠΑΟΚ και αρθρογραφία από... φίλα προσκείμενα μέσα και πρόσωπα. Είναι προφανές, άλλωστε δεν το κρύβει και ο μεγαλομέτοχος στις συνεχόμενες οn camera δηλώσεις του, ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δείχνει διάθεση να βγει μπροστά.

Να ηγηθεί χωρίς την... στάμπα κάποιας συμμαχίας (φανερής τουλάχιστον) που την «αποδοκίμασαν» και μέσω πανό οι φίλοι της ομάδας και στο πρόσφατο παιχνίδι της Κομοτηνής. Σε αυτή την γραμμή, η απουσία του Αλαφούζου είναι... βούτυρο στο ψωμί του Ιβάν να «βγει στην αντεπίθεση». Προφανώς να αφήσει πίσω... τον ΠΑΟΚ του «παρών και λευκό» σε όλες τις σημαντικές ψηφοφορίες της Λίγκας. Των... άφωνων Βρύζα και Αγγελίδη.

Τον ΠΑΟΚ που άλλα έλεγε εντός Δ.Σ της Λίγκας κι άλλα... διέρρεε πάνω από τα Τέμπη για ευνόητους λόγους και για να «χαϊδέψει» τα αυτιά των οπαδών του που δεν ήθελαν πολλά-πολλά με το Αθηναϊκό κατεστημένο. Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι πάμε όχι μόνο σε μια ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, αλλά περισσότερο σε ενδιαφέρουσες... μάχες (εντός κι εκτός γηπέδων) στα πλέι οφ!


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα