Όλα παίχτηκαν σε 3 βράδια για το ΜπερΜΠΑΜτοφ!

Όλα παίχτηκαν σε 3 βράδια για το ΜπερΜΠΑΜτοφ!

Μιχάλης Τσαμπάς
Όλα παίχτηκαν σε 3 βράδια για το ΜπερΜΠΑΜτοφ!

bet365

Η... βόμβα Μπερμπάτοφ έσκασε στον ΠΑΟΚ και ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για τις 3 μέρες της «κρίσης», τα νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα και το που μεταφέρεται η πίεση μετά την απόκτηση του Βούλγαρου killer!
Βράδυ Κυριακής. Ο ΠΑΟΚ... πνίγεται στα Γιάννενα με μια ξεγυριστή τριάρα από τον ΠΑΣ. Το πρώτο ημίχρονο του άνηκε, αλλά από την μια ο Βελλίδης κι από την άλλη το «μπαμ» που έκανε η απουσία του επιθετικού τον αναγκάζει νωρίς-νωρίς στην πρώτη (βαριά μάλιστα) ήττα στο πρωτάθλημα.
Βράδυ Δευτέρας. Η αυλαία στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι πέφτει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ανακοινώνει τον πολυπόθητο επιθετικό που τόσο περίμεναν οι χιλιάδες οπαδοί του. Το colpo grosso με τον Μπεργκ εξ αρχής φάνταζε... ουτοπικό να γίνει, το φλερτ με τον Τσιπριάν Μαρικά ναυαγεί, ο Μποάκιε προτιμά την Ρόντα και ο προβληματισμός είναι έντονος. Σαλπιγγίδης και Φακούντο δεν υπάρχουν πια, ο Κλάους τραυματίας και με έναν επιθετικό ο ΠΑΟΚ καλείται να... τραβήξει κουπί. Η γκρίνια σε social media μεγάλη, η κριτική σες γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο έντονη.
Βράδυ Τρίτης. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το... μπαμ ακούγεται σε όλη την Ελλάδα. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και για τον επόμενο ένα χρόνο θα φοράει την φανέλα του, έχοντας πριν φυσικά αναγκάσει τον Ιβάν Σαββίδη να... σπάσει τα ταμεία και να του προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό.
Για το αν είναι το... μπαμ του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να το βάλουμε στην ζυγαριά. Άλλωστε οι Ολυμπιακοί θεωρούν ότι αυτό έγινε με τον Καμπιάσο, οι Παναθηναϊκοί με τον Εσιέν και οι ΑΕΚτζήδες με τον Μπουονανότε. Δεν χωράει αμφιβολία όμως ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές που έγιναν ever στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μερικά λεπτά αν αφιερώσετε για να διαβάσετε τους αριθμούς του και τις ομάδες που ο Βούλγαρος αγωνίστηκε θα το καταλάβετε. Μέχρι κι από τα χέρια του Σερ Άλεξ πέρασε στην μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Θα γίνει κατανοητό πόσο μεγάλη κίνηση έκανε ο ΠΑΟΚ στα... χασομέρια και πως από το ένα βράδυ στο άλλο πρωί αλλάζουν εν πολλοίς τα δεδομένα του πρωταθλήματος.
Τι κι αν πλέον οδεύει προς την δύση της καριέρας του; Τα 35 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη του μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για μια καλή μεταγραφή σε ένα «δυνατό» πρωτάθλημα της Ευρώπης, αλλά γερός να είναι και στην Ελλάδα θα κάνει... πλάκα. Όπως πλάκα έκανε ο «γερο-Ριβάλντο», όπως πλάκα έκανε ο «σακάτης Σισέ», όπως πλάκα κάνει ο... ξοφλημένος Μπεργκ! Όπως η λογική λέει ότι θα κάνει πλάκα και ο Καμπιάσο... Ούτε του... Αγίου Φλάβιου Κονσεϊσάο είναι κάθε μέρα, ούτε του... Άγιου Σαβιόλα!
Μέσα σε 3 βράδια λοιπόν όπως αναφέρει και ο τίτλος, παίχτηκαν όλα στον ΠΑΟΚ. Από την ψυχολογία που ήταν στο ναδίρ από το... κάζο των Ιωαννίνων, πλέον τα «καρντάσια» ονειρεύονται μεγάλες στιγμές σε Ελλάδα και Europa League, μιας και ο Βούλγαρος σούπερ σταρ θα έχει δικαίωμα τελικά να πάρει μέρος και στον όμιλο.
Σαφώς και άμεσα έγινε θετικό το μεταγραφικό πρόσημο στον ΠΑΟΚ, που τόσο πολύ συζήτηση έγινε τις προηγούμενες μέρες για τις επιλογές Άρνεσεν. Βέβαια στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ περισσότερο κι από τον Δανό τεχνικό διευθυντή, μάλλον τα εύσημα πάνε απευθείας στον Ιβάν Σαββίδη.
Δεν χρειαζόταν δηλαδή κάποιος... μυστικός σχεδιασμός για τον Βούλγαρο παικταρά, ειδικά από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης ήταν εδώ και μια 2ετία... καψουράκι μαζί του! Μόλις... είδε φως μπήκε, τα έσκασε και τον πήρε. Τόσο απλά! Φυσικά και πλέον ο πήχης ανεβαίνει. Ο Τούντορ, που στην συνέντευξη τύπου των Ζωσιμάδων, έριξε τα καρφιά του για την επιθετική ένδεια έχει πλέον στα χέρια του ένα... υπερόπλο προς αξιοποίηση. «Φίλοι κι εχθροί» σύντομα περιμένουν τον ΠΑΟΚ να φωνάξει παρών και να μπει και στην πράξη στην διεκδίκηση του τίτλου με αιχμή του δόρατος του Μπερμπάτοφ!
ΥΓ. Η απόκτηση του Βούλγαρου killer από τον «Δικέφαλο του Βορρά» μεταφέρει αυτόματα το... βάρος σε δύο άλλες ομάδες. Πρώτα από όλες στην ΑΕΚ. Η Ένωση που μετά τον τραυματισμό του Τζιμπούρ, είχε επίσης ανάγκη για φορ δεν πήρε, προκαλώντας την γκρίνια των φίλων της. Αν δεν το κάνει και στις μέρες που απομένουν για τους ελεύθερους σαφώς και το... μπλα-μπλα θα πάρει μεγάλες διαστάσεις και το επιχείρημα «αυτοί πήραν Μπερμπάτοφ και εμείς τίποτα» θα εξαπλωθεί. Η δεύτερη ομάδα που έχει... πίεση είναι ο Παναθηναϊκός.
Ο πρώτος των μεγάλων που αυτό το καλοκαίρι πήρε... βαρύ όνομα, αλλά που δεν έχουμε δει ακόμη.
Δεδομένα μετά την διακοπή, όπως υποσχέθηκαν από το «τριφύλλι» ο κόσμος του θα πρέπει να δει αγωνιζόμενο τον Εσιέν. Για την ακρίβεια τον γερό Εσιέν! Σε διαφορετική περίπτωση κι εδώ η γκρίνια που έτσι κι αλλιώς έχει αρχίσει από την «Ευρωπαϊκή μη βοήθεια» του Γκανέζου θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα