Eυτυχώς στη ζωή που υπάρχεις και συ...

Μιχάλης Τσαμπάς
Eυτυχώς στη ζωή που υπάρχεις και συ...

bet365

Η γιορτή αρχίζει! Ο Μιχάλης Τσαμπάς γράφει για το «σεντόνι» που ξαναμπαίνει στην καθημερινότητα μας και φτιάχνει τις «Τριτο-Τετάρτες» μας!

Η Τούμπα ήταν άδεια επειδή ο ΠΑΟΚ χρωστάει από πέρσι... Το Βέροια-Κέρκυρα είχε και γκολ, είχε και θέαμα κατά διαστήματα. Είχε και... 887 προνομιούχους που έκοψαν εισιτήριο. Στο Λεβαδειακός-Πανθρακικός κατά την προσφιλή τους τακτική οι Βοιωτοί δεν ασχολήθηκαν καν για το πόσοι τους τίμησαν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Στο Καραϊσκάκη ο Τσόρι Ντομίνγκες πέτυχε ένα απίθανο γκολ στην εύκολη νίκη του Ολυμπιακού. Ξάνθη και Νίκη Βόλου μετά από τρεις αγώνες άλλαξαν προπονητή. Ο Εργοτέλης τους είχε προλάβει και άλλαξε στους δύο. Στο Ηράκλειο ένας άνθρωπος πήγε να δει μπάλα και δεν ξέρουμε ακόμη αν θα ξαναδεί τον κόσμο.

Έτσι επειδή γούσταραν κάποιοι που δεν υποστήριζαν την ίδια ομάδα με αυτόν. Στην Μυτιλήνη ο Τριτσώνης δεν είδε αυτό που είδε όλη η Ελλάδα και έριξε μια μεγαλύτερη κλωτσιά στο... φάντασμα του Παναθηναϊκού. Η Καλλονή πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της. Σε ακόμη μια αγωνιστική, ακόμη ένα κανονικό γκολ (του Ζησόπουλου στο Πανιώνιος-Αστέρας) ακυρώθηκε. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Τα περισσότερα θα συμβούν και το επόμενο. Κάποια από αυτά θα συμβαίνουν σε κάθε αγωνιστική. Αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει μόλις μερικούς αγώνες, μερικές αντιδράσεις, μερικές εικόνες από εξέδρα για να καταλάβει τι γίνεται. Σαν την... ημέρα της μαρμότας ένα πράγμα.

Και κάπου εκεί όλα αλλάζουν, που λέει και η διαφήμιση. Ο περίφημος ύμνος ακούγεται, το σέντονι τεντώνει σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και η γιορτή αρχίζει. Tο Champions League αρχίζει. Τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου μπαίνουν... σφήνα στην γκρίζα πραγματικότητα και ο κόσμος έστω και για λίγο ξεχνάει πολλά. Σέντρα από σήμερα και φινάλε τον ερχόμενο Ιούνιο στο Βερολίνο. Ομάδες για όλα τα γούστα, παίκτες με τεράστια λάμψη, προπονητές με την προσωπική τους σφραγίδα.

Βάζεις στο μπλέντερ την Μπαρτσελόνα, την Ρεάλ, την Τσέλσι, την Μπάγερν, την Γιουβέντους, τον Μέσι, τον Κριστιάνο, τον Μπέιλ, τον Χάμες, την Σίτι, τον Μουρίνιο, τον Βενγκέρ, τον Τουρέ, την Λίβερπουλ, τον Ζλάταν, τον Σιμεόνε, την Άρσεναλ, τον Πίρλο, την Παρί, τον Ντιέγκο Κόστα, την Ντόρτμουντ, τον Γκουαρντιόλα, τον Τότι, τον Αλέξις, τον Αντσελότι, τον Νταβίντ Λουίζ, τον Ρόμπεν, τον Κλοπ και φαντάσου τι αποτέλεσμα έχει να βγει... Και ανάμεσα σε όλα αυτά και το Ελληνικό ενδιαφέρον. Πολύπλευρο πλέον.

Πρώτο και καλύτερο φυσικά ελέω Ολυμπιακού. Για άλλη μια χρονιά οι πρωταθλητές Ελλάδος ξεκινούν με... όνειρα χίλια σε ένα δύσκολο όμιλο. Πέρσι τα είχαν καταφέρει. Φέτος οι συμπληγάδες λέγονται Γιούβε και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Κάπου εκεί ανάμεσα θέλει να χωθεί. Το ταξίδι αρχίζει από απόψε... Αλλά το «άρωμα Ελλάδας» δεν σταματάει εκεί. Λοξές ματιές και στην Ρόμα των Μανωλά, Χολέμπας, Τοροσίδη, στην Ντόρτμουντ του Sokratis, στην Λεβερκούζεν του άτυχου Κυριάκου Παπαδόπουλου αλλά και στην Μπενφίκα του Σάμαρη! Φυσικά στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη και για τους «κολλημένους» με τον Ερνέστο μέχρι και Μπιλμπάο έχει ο μπαχτσές του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πάντα όλα που λέει και ο Νίκος Αλέφαντος. Το... Μουντιάλ συλλόγων ξεκινάει. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που φέρνει εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία των συλλόγων και εκατομμύρια συναισθήματα στις καρδιές των «πιστών ποδοσφαιρόφιλων». Προσδεθείτε και καλή διασκέδαση...


 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα