Tα 5 απίθανα γκολ των ημιτελικών του Champions League! (vids & poll)

Tα 5 απίθανα γκολ των ημιτελικών του Champions League! (vids & poll)

bet365

Η… παράσταση φτάνει στο φινάλε! Απέμεινε η κορυφαία στιγμή της. Ο μεγάλος τελικός του Κιέβου. Που θα πάει αυτό το τρόπαιο; Ρεάλ ή Λίβερπουλ; Όπως κι αν έχει ολοκληρώνεται μια σεζόν που μας χάρισε μοναδικές συγκινήσεις και πολλά θεαματικά γκολ…

Στο Κίεβο πέφτουν οι… τίτλοι τέλους. Η «βασίλισσα» από την Μαδρίτη ονειρεύεται το 13άρι και τα παιδιά από το μεγάλο λιμάνι του Λίβερπουλ επιθυμούν το 6ο τρόπαιο για τον σύλλογο. Σε μερικά βράδια θα μάθουμε αν η ποδοσφαιρική Ευρώπη θα έχει νέο αφεντικό ή αν η δυναστεία της Ρεάλ θα συνεχιστεί. Όπως κι αν έχει με τον τελικό επί ουκρανικού εδάφους γράφεται ο επίλογος ακόμη μιας σπουδαίας, θεαματικής και χορταστικής χρονιάς.

Κι επειδή τα γκολ είναι η πεμπτουσία, το… Α και το Ω του αθλήματος δεν γίνεται να λείπουν ξανά από το κάδρο! H Nissan πιστή στο ραντεβού της με τα best goal μετά από κάθε αγωνιστική σας καλεί και πάλι να αναδείξετε το πρώτο των πρώτων. Το καλύτερο, ομορφότερο, θεαματικότερο γκολ που μπήκε στους 4 ημιτελικούς που διεξήχθησαν σε Μαδρίτη, Λίβερπουλ, Μόναχο και Ρώμη.

Θυμηθείτε, αλλά παράλληλα απολαύστε ξανά τα 5 γκολ από την πλατφόρμα της Nissan και μετά κάνετε αυτό που ξέρετε όλο το χρόνο. Ψηφίστε…

1.ΚΙΜΙΧ (Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2)

Ο Γερμανός διεθνής σκόραρε και στα δύο παιχνίδια της ομάδας του. Στο ματς του Μονάχου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν κι έδωσε… τροφή στα όνειρα για παρουσία στον τελικό. Μια φανταστική κούρσα από τα δεξιά, έφτασε πλάγια απέναντι από τον Νάβας και με σουτ στην κλειστή γωνία του Κοσταρικανού κίπερ… πυροβόλησε. Υπέροχο γκολ από μια εξαιρετική προσωπική ενέργεια που αξίζει την προτίμηση του φίλαθλου κόσμου.

2. ΣΑΛΑΧ (Λίβερπουλ-Ρόμα 5-2)

Την φετινή χρονιά οργιάζει… Από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του να σουτάρει θα βρει δίχτυα. Είναι ο άνθρωπος που έχει πάρει από το χεράκι την Λίβερπουλ και την οδήγησε στον τελικό του Κιέβου. Φυσικά με την δαιμονιώδη φόρμα του θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα και να πάρει την μεγάλη κούπα στα χέρια του. Στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Ρόμα έκανε τα πάντα. 3 γκολ και 2 ασίστ. Το ένα από τα τεμάχια ήταν απλά Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο! Κρίμα που λόγω… προϋπηρεσίας στους Ρωμαίους δεν το πανηγύρισε όπως θα ήθελε, αλλά απλά από σεβασμό σήκωσε τα χέρια του!

3. ΝΑΪΓΚΟΛΑΝ (Ρόμα-Λίβερπουλ 4-2)

Η Ρόμα έχοντας στην πλάτη της το… βαρύ 5-2 από το πρώτο ματς ήθελε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα. Το πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή του αιώνα έστω κι αν την άγγιξε. Αξίζει το χειροκρότημα και τον σεβασμό όλων μας. Πρώτος και καλύτερος ο Ναϊγκολάν που πάλεψε όσο μπορούσε για κάτι που πριν την σέντρα φάνταζε αδύνατο. Μεταξύ άλλων ο Βέλγος σούπερ σταρ πέτυχε και ένα απίθανο γκολ λίγο πριν την λήξη όταν η Ρόμα πήρε το προβάδισμα με 3-2. Δυνατό, ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής, δοκάρι και μέσα. Ένα από τα γκολ της σεζόν χωρίς αμφιβολία!

4. ΜΑΡΣΕΛΟ (Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2)

Απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων γιατί για πολλούς θεωρείται ως ένας από τους πληρέστερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Ένα μπακ που έχει για… πρωινό το γκολ. Αυτή την αρετή του την φανέρωσε και επί γερμανικού εδάφους. Tρομερό γκολ στην κίνηση, η μπάλα στην άλλη γωνία και βάσεις θριαμβευτικής πρόκρισης από το πρώτο ματς για τους «μερένγκες».

5. ΑΣΕΝΣΙΟ (Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης 1-2)

Η αποθέωση της ομαδικότητας και το τέλειο πλασάρισμα! Αυτά τα στοιχεία είχε το 2ο γκολ της Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Μονάχο. Αντεπίθεση σε… κλάσματα δευτερολέπτου, με τους Ασένσιο και Βάσκεθ να «κλέβουν» την μπάλα από το κέντρο και να την αλλάζουν συνεχώς. Τελευταίος αποδέκτης ο Ασένσιο, απίθανο πλασέ στην έξοδο του Ούλριχ, 1-2 και… γεια σας. Θεμέλια τελικού με ένα γκολ που αξίζει να βρεθεί ψηλά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα