Όταν «πανηγυρίζεις» με τον διαιτητή είναι αυθόρμητο, όταν κάνεις «διάλογο» με την εξέδρα είναι επικίνδυνο!

Μιχάλης Τσαμπάς
Όταν «πανηγυρίζεις» με τον διαιτητή είναι αυθόρμητο, όταν κάνεις «διάλογο» με την εξέδρα είναι επικίνδυνο!

bet365

O Nίκος Παπαδόπουλος έγινε για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα... viral και ο Μιχάλης Τσαμπάς αν την πρώτη φορά γέλασε, την δεύτερη βλέπει πόσο επικίνδυνο είναι να... ανοίγεις κόντρα μέσω ύβρεων με την εξέδρα.

Η Λαμία ποδοσφαιρικά έχει γράψει και στο παρελθόν την δική της ιστορία όταν ως ομάδα μικρότερων κατηγοριών, δύο φορές είχε καταφέρει να αποκλείσει την ΑΕΚ, γεγονός που μνημονεύεται ακόμη και στις μέρες μας! Από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης οι φίλοι της ομάδας από την Φθιώτιδα θα έχουν μια ακόμη όμορφη ιστορία να διηγούνται σε… εγγόνια και δισέγγονα!

Σε διπλούς αγώνες απέκλεισαν δικαιότατα τον Παναθηναϊκό (σ.σ για το πρώτο ματς έχουμε πει ότι δεν έπρεπε να γίνει, αλλά από την στιγμή που έγινε η Λαμία… διέλυσε τους «πράσινους»), βρίσκονται στους «8» του Κυπέλλου κι έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται ακόμη πιο… λαμπερές στιγμές. Είναι προφανές ότι στην ποδοσφαιρική… ανασκόπηση για το 2018 ο θρίαμβος της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ θα έχει ξεχωριστή θέση και φυσικά κανείς δεν μπορεί να στερήσει το παραμικρό μερίδιο επιτυχίας, επειδή απέναντι βρίσκεται ένας αξιολύπητος σε όλα τα επίπεδα Παναθηναϊκός.

Ο μόνος ίσως που θα πρέπει να προβληματιστεί (αν φυσικά τον ενδιαφέρει) είναι ο κίπερ των θριαμβευτών, Νίκος Παπαδόπουλος που για 2η φόρα μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα γίνεται ξανά… viral! Όχι γιατί έκανε μια μεγάλη επέμβαση ή γιατί έφαγε ένα γκολ-πατάτα, αλλά για κάτι που δεν αφορά την αγωνιστική του εικόνα κι απόδοση! Στις 3 Δεκεμβρίου, πανηγύρισε μαζί με τον διαιτητή (!!!) Νεοφυτιάδη το γκολ της Λαμίας με το οποίο ισοφάρισε τον Παναιτωλικό σε 2-2. Ίσως αυθόρμητα ως… ευχαριστώ για τις «καθυστερήσεις των καθυστερήσεων» που κράτησε ο ρέφερι.

Τότε είδε την κόκκινη κάρτα, με το βιντεάκι οι περισσότεροι γέλασαν και το χαρακτήρισαν είτε ως κάτι αυθόρμητο, είτε ως κάτι γραφικό. Οι ύβρεις και οι απειλές περί ζωής (σ.σ ακούστηκε ακόμη και ατάκα «σε έχω στείλει στο νοσοκομείο») σε πανελλήνια μετάδοση σαφώς και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ούτε… γραφικές, ούτε αυθόρμητες στιγμές. Είναι προφανές ότι ο Παπαδόπουλος δεν τρελάθηκε ξαφνικά κι άρχισε να βρίζει. Γράφτηκε και στα ρεπορτάζ ότι από πάνω του, την ώρα που ετοιμάζονταν να κάνει δηλώσεις στην Cosmote tv, ήταν οπαδοί που τον έβριζαν με τον χειρότερο τρόπο.

Το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη του στο gazzetta. Προφανώς και δεν αποτελεί συγχωροχάρτι ότι ήταν πικραμένοι από τον ταπεινωτικό αποκλεισμό. Eιδικά αν η ατάκα είναι αυτή που μετέφερε ο Παπαδόπουλος. Η πρωτοφανής αντίδραση του όμως δεν έχει επίσης… συγχωροχάρτι. Πρόκειται για επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που πληρώνεται όχι μόνο για να αποκρούει τα σουτ των αντιπάλων, αλλά και για να αποκρούει… προκλήσεις ανεγκέφαλων της κάθε εξέδρας.

Δεν γνωρίζω αν οι διοικούντες τον σύλλογο της Λαμίας θα αντιδράσουν με ένα… τράβηγμα αυτιού στον παίκτη τους ή το γλυκό μεθύσι της πρόκρισης θα κάνει τα πάντα να ξεχαστούν. Δεδομένα όμως ο Παπαδόπουλος με την ανόητη έως και άκρως επικίνδυνη αντίδραση του κατάφερε από τώρα να κάνει το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου να μυρίζει… μπαρούτι.

Είτε αυτός βρεθεί στην Λεωφόρο, είτε όχι στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα. Είπαμε, όταν πανηγυρίζεις με τον διαιτητή άντε στη… χειρότερη να χαρακτηριστείς γραφικός, όταν όμως κάνεις «διάλογο» με την εξέδρα είσαι επικίνδυνος!

Ακόμη κι αν στο «τέλος της ημέρας» η συγγνώμη, όπως εκφράστηκε μέσω του gazzetta.gr, είναι ένα σημάδι ότι κατάλαβες ότι κάτι δεν έκανες σωστά…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα