Ποιο ήταν το best goal των ομίλων του Champions League; (poll)

Μιχάλης Τσαμπάς
Ποιο ήταν το best goal των ομίλων του Champions League; (poll)

bet365

Με φόντο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και με την φάση των νοκ άουτ να αργεί ακόμη, ήρθε η ώρα να αναδείξουμε το καλύτερο γκολ στους ομίλους του Champions League!

TΣΕΝΚ ΤΟΣΟΥΝ (ΠΟΡΤΟ-ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 1-3)

Τα σπουδαία γκολ της διοργάνωσης άρχισαν με το... καλημέρα. Από την πρώτη κιόλας αγωνιστική τον περασμένο Σεπτέμβριο, προέκυψε μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα. Αυτή του τούρκου άσου της Μπεσίκτας, Τοσούν. Η ομάδα της πόλης έκανε ένα σπουδαίο διπλό στο Οπόρτο, που στη συνέχεια φάνηκε καθοριστικό για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Άψογη υποδοχή της μπάλας, άψογο πλασέ γεμάτο φάλτσα και... άψογο γκολ. Λογικότατα και υποψήφιο για best goal της Νissan!

ΕΝΤΙΝ ΤΖΕΚΟ (ΤΣΕΛΣΙ-ΡΟΜΑ 3-3)

Σε ένα επικό ματς σαν αυτό του Λονδίνου που ως το τέλος της διοργάνωσης θα το θυμόμαστε για την ένταση και την.. μαγεία που μας πρόσφερε! Ειδικά όταν έχουν μπει 6 γκολ, δεν προκαλεί καμία έκπληξη ότι στα συναντάμε ένα από εκείνο το παιχνίδι. Σε άλλη μια ποδοσφαιρική παράσταση ο Τζέκο ξεδίπλωσε την κλάση του. Απίθανο γκολ από τον Βόσνιο... κίλερ και με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι θα πάει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού που θα βρεθεί πάνω από την «κάλπη της Νissan». Το αξίζει άλλωστε. Μακάρι να βλέπουμε κάθε αγωνιστική από 2-3 τέτοια... παστέλια!

ΑΝΤΟΥΑΝ ΓΚΡΙΖΜΑΝ (ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΟΜΑ 2-0)

Αν υπήρχε... δημοσκόπηση θα έβγαζε πρώτο και με διαφορά το συγκεκριμένο τεμάχιο! Εδώ μιλάμε για ένα... ποίημα! Μια ζωγραφιά. Μια κίνηση που αποδεικνύει γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ και γιατί λατρεύεται σε όλο τον πλανήτη! Ένα απίθανο, εντυπωσιακό ψαλιδάκι. Γύρισε μαγικά όλο το σώμα του και πέτυχε ένα από τα ωραιότερα γκολ της χρονιάς. Απλά μαγεία. Δείτε το και ψηφίστε το!

ΣΑΝΤΙΟ ΜΑΝΕ (ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ 7-0)

Ισχύει από που λέμε πάντα για τις αναμετρήσεις με μεγάλο δείκτη στο σκορ. Δεν γίνεται να έχουν μπει 7 γκολ και να μην υπάρχει έστω ένα ως υποψήφιο. Υπάρχει φυσικά κι αφορά τον Σάντιο Μανέ. Ένας από τους πολλούς σκόρερ της Λίβερπουλ στο... ισοπέδωμα της Σπαρτάκ. Χωρίς έλεος οι Άγγλοι πέρασαν πανηγυρικά πρώτοι από τον όμιλό τους και με ένα... σοκαριστικό αποτέλεσμα. Το γκολ βολ πλανέ του Μανέ είναι κερασάκι στην υπέροχη τούρτα του Κλοπ και σας περιμένει να το στηρίξετε!

ΣΤΕΦΑΝ ΕΛ ΣΑΡΑΟΥΪ (ΡΟΜΑ-ΤΣΕΛΣΙ 3-0)

Η... τριάρα της Ρόμα στην Τσέλσι δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί κι από ένα σημαντικό «τεμάχιο»! Εμφατική νίκη, πρωτιά στον όμιλο και σούπερ εμφάνιση. Όλα τα είχαν οι Ρωμαίοι με κερασάκι την γκολάρα του Ελ Σαραουϊ! Τρομερή ασίστ με το κεφάλι από τον Ντζέκο και ο Ιταλός διεθνής με... βολίδα στέλνει την μπάλα στο αγγλικό πλεκτό. Μετά βεβαιότητας λέμε πως η κάλπη θα «υποδεχτεί» πολλές φορές την επιλογή Ελ Σαραουϊ ως ένα από τα πιο ωραία γκολ της φάσης των ομίλων!

ΓΚΑΡΕΘ ΜΠΕΪΛ (ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-3)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε... βόλτα στη Γερμανία αφού δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Ντόρτμουντ με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ που δεδομένα θα είχε θέση στην λίστα με τα καλύτερα, αλλά θα έχει θέση και στην... κάλπη της Nissan! Ο Καρβαχάλ με μια σέντρα λουκούμι βρίσκει το πόδι του Ουαλλού. Αυτός κάνει το... μαγικό άγγιγμα και όλα τα άλλα είναι ιστορία. Ένα πραγματικά υπέροχο γκολ που αξίζει να το δεις και να το ξαναδείς και να το ξαναδείς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα