«Αντίο» στους ομίλους με best goal!

Μιχάλης Τσαμπάς
«Αντίο» στους ομίλους με best goal!

bet365

Μια από τις... μαύρες ημέρες για τα εκατομμύρια των ποδοσφαιρόφιλων πέρασε και φέτος. Είναι η στιγμή που ολοκληρώνονται οι αγώνες των ομίλων του Champions League και θα πρέπει να περιμένουμε 2 μήνες για...επιστροφή στη δράση! Ευτυχώς τα πανέμορφα γκολ θα μας συνοδεύουν μέσω video!

Tέλος και για φέτος οι όμιλοι. Τέλος και για φέτος εκείνες οι υπέροχες... Τριτο-Τετάρτες με τις ματσάρες και τα δεκάδες γκολ. Το επόμενο δίμηνο το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκουράζεται, το σεντόνι δεν κουνιέται και μόνη παρηγοριά μας είναι ότι με την επανέναρξη θα έχουμε τα νοκ άουτ παιχνίδια της φάσης των «16». Εκεί να δείτε ματσάρες. Κόντρες, μοναμαχίες, δράση κι αγωνία. Το... αντίο στους ομίλους πάντως ήταν μεγαλοπρεπέστατο και με ρεκόρ από γκολ. Πολλά και όμορφα. Για άλλη μια φορά δύσκολη η δουλειά για την επιτροπή της Nissan. Άντε τώρα μέσα από τόσα «τεμάχια» να βρεις μόνο 5 για την κάλπη του best goal! Όμως επειδή έτσι είναι το... παιχνίδι κι έτσι έρχονται τα πλούσια δώρα τα πέντε υποψήφια γκολ βρέθηκαν και πλέον τίθονται στη δική σας κρίση!

Για πάμε να τα δούμε, να τα θυμηθούμε και να τα ψηφίσουμε!

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ (Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ 3-2)

Μαγικό γκολ, από έναν μάγο της μπάλας. Μια... μηχανή που σκοράρει ακατάπαυστα. Υποδοχή της μπάλας, δύο κοφτά βηματάκια πίσω, άψογο πλασέ, τέλεια φάλτσα και... ένας πίνακας ζωγραφικής μόλις είναι διαθέσιμος! Ο Πορτογάλος σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα που έχει μόνο είναι υποψήφιο, αλλά παράλληλα χαρακτηρίζεται κι ως... γκολ-ρεκόρ. Σκοράροντας και κόντρα στην Ντόρτμουντ ο CR7 έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που σκοράρει και στα 6 ματς των ομίλων! Απίθανο, αλλά Ρονάλντο είσαι...

ΣΑΝΤΙΟ ΜΑΝΕ (Λίβερπουλ-Σπαρτάκ Μόσχας 7-0)

Ισχύει από που λέμε πάντα για τις αναμετρήσεις με μεγάλο δείκτη στο σκορ. Δεν γίνεται να έχουν μπει 7 γκολ και να μην υπάρχει έστω ένα ως υποψήφιο. Υπάρχει φυσικά κι αφορά τον Σάντιο Μανέ. Ένας από τους πολλούς σκόρερ της Λίβερπουλ στο... ισοπέδωμα της Σπαρτάκ. Χωρίς έλεος οι Άγγλοι πέρασαν πανηγυρικά πρώτοι από τον όμιλό τους και με ένα... σοκαριστικό αποτέλεσμα. Το γκολ βολ πλανέ του Μανέ είναι κερασάκι στην υπέροχη τούρτα του Κλοπ και σας περιμένει να το στηρίξετε!

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΠΕΡΝΑΝΤΕΣΚΙ (Ολυμπιακός-Γιουβέντους 0-2)

Η Γιουβέντους έχοντας βρει το γκολ που ήθελε από νωρίς με τον Κουαδράδο κι αφού η Μπαρτσελόνα είχε κάνει το... χρέος της, το ματς στο Φάληρο ήταν «σβηστό». Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να βρει ένα γκολ για να ισοφαρίσει και να πάρει έναν ακόμη βαθμό και η «Μεγάλη Κυρία» έκανε... συντήρηση ενόψει Ίντερ. Ο Αλέγκρι κάνει την τρίτη του αλλαγή, ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τον Μπερναντέσκι κι όπως φάνηκε είχε ένα έξτρα κίνητρο. Έτσι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε ένα σουτ που έβγαλε δύσκολα ο Προτό και στην δεύτερη επαφή του πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα στη γωνιά. Άπιαστο και υποψήφιο!

XENΓΚ ΜΙΝ ΣΟΝ (Τότεναμ-ΑΠΟΕΛ 3-0)

Ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στο Γουέμπλεϊ με μια κρυφή ελπίδα. Να κάνει ένα καλό αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με ήττα της Ντόρτμουντ από την Ρεάλ στη Μαδρίτη να πάρει την 3η θέση στον όμιλο και το εισιτήριο για τους «32» του Europa League. Την ελπίδα ενίσχυε ότι η Τότεναμ ήταν αδιάφορη μιας κι από την περασμένη αγωνιστική είχε εξασφαλίσει πρόκριση και μάλιστα ως πρώτη. Τελικά οι Κύπριοι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων, οι «πετεινοι» δεν χαρίστηκαν και το υπέρ τους 3-0 φαντάζει άκρως φυσιολογικό! Ανάμεσα στα τρία γκολ της Τότεναμ ξεχωρίζει αυτό του Σον. Άψογο «1-2» με τον Γιορέντε κι ακόμη πιο υπέροχο φινάλε στη φάση με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Λογικότατα κι αυτό υποψήφιο!

ΜΠΕΡΝΑΝΤ (Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μάντσεστερ Σίτι 2-1)

Γκολ... σκέτη ποίηση. Με μια προσποίηση στέλνει... αδιάβαστους δύο αμυντικούς της Σίτι και με ένα απίθανο σε φάλτσα πλασέ κάνει τον κίπερ της ομάδας από το Μάντσεστερ απλά να κοιτάει και να θαυμάζει! Το γκολ του Βραζιλιάνου είναι από αυτά που στην ποδοσφαιρική αργκό τα σχολιάζουμε ως εξής: «Τι έβαλε ρε ο αλήτης;». Αυτό ακριβώς. «Αλήτικο γκολ». Από αυτά που μας μαγνητίζουν με το άθλημα, από αυτά που ψηφίζονται κατά κόρον από όλους εσάς που παίρνετε μέρος στην ψηφοφορία της Nissan!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα