H μέρα που σπάσαμε το φράγμα των 10 εκατομμυρίων!

Μιχάλης Τσαμπάς
H μέρα που σπάσαμε το φράγμα των 10 εκατομμυρίων!

bet365

Τo party της D-Day και το gazzetta που... άγγιξε τον ουρανό! Η απίθανη 31η Αυγούστου σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και το μυθικό ρεκόρ που μας χάρισαν οι χιλιάδες αναγνώστες μας.

Η πιο ωραία, η πιο τρελή, η πιο καυτή, η πιο έντονη μέρα του καλοκαιριού πέρασε και για φέτος στην ιστορία... Φρόντισε όμως στο πέρασμά της να γράψει και ιστορία. Η Transfer Deadline Day της 31ης Αυγούστου είναι μια ημέρα που οι περισσότεροι θα την θυμούνται για τον χαμό που επικράτησε μέχρι να ολοκληρωθεί και το φετινό μεταγραφικό παζάρι.

«Μεγάλοι και μικροί» σε Ελλάδα και Ευρώπη φρόντισαν για τα... ψώνια της τελευταίας στιγμής, έκαναν το παν για να ενισχυθούν ενόψει της συνέχειας και ένα «γαϊτανάκι» εκατομμυρίων ευρώ χόρευε σε κάθε γωνιά της Ευρώπης. Από το λαμπερό Παρίσι όπου έσκασε και το 2ο μπαμ της Παρί με την απόκτηση του Μπαπέ, μέχρι το μακρινό Καραμπάκ όπου πήγε δανεικός ο πρώην «δικός μας» Πέδρο Ενρίκε, αλλά και από το κοσμοπολίτικο Λονδίνο με την Τσέλσι να ανακοινώνει τον Ντρινκγουότερ έως το Σπλιτ όπου κατέληξε ένας επίσης... πρώην μας, ο Ούγκο Αλμέιδα. Αλλά υπάρχει και συνέχεια.

-Η τελευταία μέρα του καλοκαιριού μεταξύ άλλων...

...έσπασε ένα ρεκόρ που δημιουργήθηκε την πρότελευταία (!!!) κι αφορά την πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη με τον Ρέτσο να δίνει την σκυτάλη στον Μήτρογλου.

...έφερε στο 90' τον Προτό στον Ολυμπιακό, αλλά όχι και τον Μιραλάς.

...ολοκλήρωσε το σίριαλ Βιερϊνια με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

...έκανε τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε ένα μπαράζ ανακοινώσεων με τους Μουνιέ και Χίλιεμαρκ, αλλά και να ηρεμήσει από το «βαρίδι» Ρινάλντι.

...έστειλε εκατοντάδες ΑΕΚτσήδες στο «Ελ. Βενιζέλος» για να υποδεχθούν τον Αραούχο.

...βύθισε σε ακόμη μεγαλύτερη μελαγχολία τους οπαδούς της Άρσεναλ (και τον εκ διευθυντών του gazzetta, Μιχάλη Τσόχο)

...άφησε τους Καταλανούς με την αγωνία αν τελικά θα δουν «μπλαουγκράνα» τον Κουτίνιο.

Αυτές είναι μόνο κάποιες από τις ενδεικτικές πινελιές όλων όσων έγιναν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Δεκάδες μετακινήσεις ηχηρών ονομάτων, αλλά και άσημων παικτών. Ενίσχυση για λαμπερά club, αλλά και συλλόγους που κάθε χρόνο δίνουν αγώνα επιβίωσης. Το σύνολο των συντακτών του gazzetta από την αρχή του καλοκαιριού, έως και την «τελευταία ώρα», φόρτσαρε, έψαξε, βρήκε και σας πρόσφερε κάθετι που συνέβη.

Όσο αφορά το πρωτάθλημα της Super League και το... πάρε-δώσε, δεκάδες φορές πρώτο από κάθε άλλο μέσο το gazzetta σας ενημέρωσε για τις κινήσεις ενίσχυσης τόσο του big four, όσο και των άλλων 12 ομάδων που έκανε τις δικές τους πολλές μεταγραφές για να πετύχουν τους στόχους τους στην σεζόν που άρχισε.

Όλη αυτή η προσπάθεια, η συνέπεια, η ταχύτητα, αλλά κυρίως η εγκυρότητα, ήταν στοιχεία που μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από τους εκαντοντάδες χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του gazzetta που βίωσαν κι αυτοί με την δική τους αγωνία την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Σε pc, tablets, κινητά, τα «κλικ» ήταν πολλά και συνεχόμενα.

Κάθε λεπτό της ημέρας η αγωνία για το «αν ενισχύθηκε η ομάδα μου» ήταν μεγάλη.

Φάνηκε από τους 682,668 ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ (desktop, mobile & apps - στοιχεία AT Internet) που ανά πάσα στιγμή ζητούσαν την επιπλέον πληροφορία και γνώριζαν που θα την βρουν. Όλος αυτός ο κόσμος «σκάλιζε» κάθε θέμα που τον ενδιέφερε, κάθε λαμπερή μεταγραφική είδηση, κάθε δημοσίευμα που αφορούσε την αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το μαρτυρούν τα 10.151.158 pageviews (desktop, mobile & apps - στοιχεία AT Internet).

Ναι καλά διαβάσετε!

Περισσότερες από 10 εκατομμύρια «σελίδες» ανοίχθηκαν και διαβάστηκαν στην D-Day, αλλά φυσικά και στην πρεμιέρα της εθνικής στο Eurobasket και στο ποδοσφαιρικό κάζο από την Εσθονία.

Αριθμός ρεκόρ, αριθμός απίστευτος κι όμως αληθινός. Ένας αριθμός όμως που παράλληλα δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες σε εσάς, αλλά και ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες σε εμάς για την συνέχεια. Γιατί αυτή η σχέση πίστης και αγάπης, αυτή η σχέση που οικοδομήθηκε σε σωστές βάσεις εδώ και περίπου 10 χρόνια έχει και συνέχεια. Ακόμη καλύτερη.

Άλλωστε τα 10 εκατομμύρια ευχαριστώ που σας λέμε δεν φτάνουν... Mείνετε οn line!

 

Τελευταία Νέα