Goal-άρες στον δρόμο προς το Κάρντιφ!

Μιχάλης Τσαμπάς
Goal-άρες στον δρόμο προς το Κάρντιφ!

bet365

Tα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν και στο... βάθος αχνοφαίνεται ο τελικός προορισμός, το Κάρντιφ! Τα υπέροχα γκολ συνεχίζονται και οι μαγικές στιγμές με το σεντόνι καλά κρατούν. Δείτε τις σπουδαιότερες.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Ή για την ακρίβεια πλησιάζει... Δύο στροφές απομένουν πριν από τον μεγάλο τελικό του Κάρντιφ. Εκεί, στις 3 Ιουνίου, το ιερό δισκοπότηρο του Τσάμπιονς Λιγκ περιμένει χέρια για να το σηκώσουν. Θα είναι πάλι τα γνώριμα των παικτών της Ρεάλ ή μήπως αυτοί της Γιουβέντους, της Μονακό και της Ατλέτικο έχουν διαφορετική άποψη; Η κλήρωση των ημιτελικών έγινε, η Μαδρίτη θα χωριστεί στα δύο, η Γιουβέντους θέλει να κάμψει... το τρένο που λέγεται Μονακό κι όποιος αντέξει. Άλλωστε και οι 4 επίδοξοι πρωταθλητές Ευρώπης άντεξαν αφήνοντας εκτός διοργάνωσης σπουδαία club όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ.

Σε προημιτελικούς που μπορεί να μην έκρυβαν μεγάλες συγκινήσεις αφού τα περισσότερα «εισιτήρια» είχαν εν πολλοίς κριθεί από το πρώτο ματς, αλλά τα όμορφα και εντυπωσιακά γκολ δεν απουσίασαν.

Όπως δεν απουσιάζει και η κάλπη της Nissan που διάλεξε τα 5 καλύτερα και καλεί όλους τους... εραστές του Τσάμπιονς Λιγκ να δείξουν τη δική τους προτίμηση.

ΜΑΡΚΟ ΑΣΕΝΣΙΟ (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 4-2)

Γκολ-παρέλαση... Ο 21χρονος άσος της Ρεάλ πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο. Ανενόχλητος την κουβάλησε 30-40 μέτρα. Όταν μπήκε στην περιοχή της Μπάγερν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και στο τετ α τετ με τον Νόιερ πλάσαρε εύστοχα. Ακόμη και ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκδηλώθηκε στο τέρμα αυτό. Καταπληκτικό γκολ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς και την κρισιμότητα του ματς αλλά και τον αντίπαλο!

ΠΑΟΛΟ ΝΤΙΜΠΑΛΑ (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-0)

Ήταν το κλειδί της πρόκρισης για τα ημιτελικά. Ο Αργεντίνος μάγος πήρε από το... χέρι την Μεγάλη Κυρία και με την μεγαλοπρεπέστατη εμφάνιση του στο πρώτο ματς στο Τορίνο ουσιαστικά έδωσε το... εισιτήριο χωρίς να χρειαστεί ρεβάνς. 2 γκολ πέτυχε το ένα πιο ωραίο από το άλλο. Το 2ο μάλιστα με καταπληκτικό σουτ κι αφού δέχτηκε την υπέροχη πάσα από τον Μάντζουκιτς. Ο Τερ Στέγκεν απλά περιορίστηκε σε ρόλο θεατή. Απίθανο τεμάχιο!

ΚΥΛΙΑΝ Μ' ΜΠΑΠΕ (ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΟΝΑΚΟ 2-3)

Το παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μόλις στα 18 του χρόνια ο Γάλλος της Μονακό κάνει... παπάδες στο γήπεδο. Οδηγεί όλη την χρονιά τους Μονεγάσκους στο Τσάμπιονς Λιγκ και δικαιολογημένα όλοι στην ομάδα του Ζαρντίμ κάνουν όνειρα για Κάρντιφ. Στο πρώτο ματς με την Ντόρτμουντ, αυτό που στιγματίστηκε από την τρομοκρατική επίθεση πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ αφού... άδειασε και τον δικό μας Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ (ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2)

Μεγάλες νίκες χωρίς... σφραγίδα Κριστιάνο δεν μπορούν να υπάρξουν για την Ρεάλ. Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο «διπλό» των Μαδριλένων μέσα στο Μόναχο που ουσιαστικά άνοιξε τον δρόμο της πρόκρισης. Πέτυχε 2 γκολ και έδειξε ότι είναι το αφεντικό. Ειδικά το πρώτο, εν κινήσει, είναι γκολάρα. Δικαίως είναι στην λίστα της Nissan!

ΡΑΔΑΜΕΛ ΦΑΛΚΑΟ (ΜΟΝΑΚΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 3-1)

Μετά από μια μακρά περίοδο αγωνιστικής απραξίας, μια... κατηφόρα στην καριέρα του, μας συστήθηκε πάλι για τα καλά στο πιο τοπ επίπεδο. Μπορεί να του λείπει η πλούσια κόμη του παρελθόντος, αλλά ο Ραδαμέλ Φαλκάο είναι ξανά εδώ, καυτός και «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα. Το έκανε με την Σίτι, το έκανε και με την Ντόρτμουντ κι έχει βάλει στόχο να πάει ακόμη πιο ψηλά. Μπορεί να το κάνει.

Ψήφισε κι εσύ τώρα και κέρδισε μοναδικά δώρα!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα