Πρόκριση και... κούπα δείχνει η παράδοση!

Πρόκριση και... κούπα δείχνει η παράδοση!

bet365

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα τον ΟΦΗ για το Κύπελλο και έχει ως... σύμμαχό του την παράδοση.

Να... καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα, θέλει ο Παναθηναϊκός, που δοκιμάζεται σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ, με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα, οι «πράσινοι» έχουν με το μέρος του και την παράδοση, αφού τα νούμερα είναι συντριπτικά!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Goal News στο ρεπορτάζ του, ο Παναθηναϊκός έχει αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ 8 φορές και δεν έχει αποκλειστεί ποτέ! Μετράει, μάλιστα, 6 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις μία ήττα, με 2-0, σε ένα παιχνίδι αδιάφορο, αφού είχε προηγηθεί η συντριβή των Κρητικών στην Αθήνα με 5-1.

Οι... οιωνοί, πάντως, δεν δείχνουν μόνο πρόκριση, αλλά και κούπα! Καταρχάς, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο τις 3 τελευταίες φορές που αντιμετώπισε τον ΟΦΗ, ενώ σε 40 συμμετοχές του «τριφυλλιού» σε ημιτελικούς Κυπέλλου, πήρε την πρόκριση τις 27! Τελευταία φορά που έμεινε εκτός σε ημιτελικούς, είναι το 1989-90, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ από τότε μετρά 10 σερί προκρίσεις, 6 εκ των οποίων είχαν ιδανική κατάληξη, δηλαδή κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα