Ραντεβού Αλαφούζου με Σαρρή!

Ραντεβού Αλαφούζου με Σαρρή!

Ραντεβού Αλαφούζου με Σαρρή!

bet365

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή αναμένεται να έχει εντός της ημέρας ο Γιάννης Αλαφούζος, αναφορικά με το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού.

Μπορεί οι «πράσινοι» να βρίσκονται σε κόντρα εδώ και καιρό με την ΕΠΟ, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο... αλλαγής πλεύσης, αφού ο πρόεδρος του Τριφυλλιού εμφανίζεται να ζήτησε συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας, η οποία κι ορίστηκε για σήμερα στη 1 το μεσημέρι, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Θέμα της συζήτησης θα είναι φυσικά το θέμα του φακέλου αδειοδότησης του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που και στη συνάντηση που είχε πρόσφατα Γιάννης Αλαφούζους με τους Πλατινί, Ινφαντίνο, το μήνυμα που του έστειλαν είναι ότι θα πρέπει να τα βρει με την ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα