Ελπίζουν μόνο για πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Ελπίζουν μόνο για πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

Ελπίζουν μόνο για πρόστιμο στον Παναθηναϊκό

bet365

Μετά την αναμενόμενη -από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού- κλήση σε απολογία, στο Τριφύλλι είναι αισιόδοξοι ότι βάσει του κατηγορητηρίου δεν πρόκειται να τεθεί θέμα ποινής κεκλεισμένων των θυρών.

Οι «πράσινοι» ελπίζουν ότι η τιμωρία τους από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ θα είναι μόνο κάποιο πρόστιμο και δεν πρόκειται να κλείσει για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν η Λεωφόρος. Αυτό γιατί για τα επεισόδια που συνέβησαν εκτός της Λεωφόρου όπου ούτως ή άλλως την κύρια ευθύνη φέρει η Αστυνομία, δεν έχει συνταχθεί κάποια κατηγορία.

Το κύριο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό αφορά στα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν προς ορισμένους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, αλλά και προς τον Δελφάκη μετά τη λήξη του αγώνα. Παρ' όλα αυτά δεν καταγράφηκε κανένας τραυματισμός, ο οποίος θα έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για το Τριφύλλι. Σχετικά με τους ισχυρισμούς των Κρητικών ότι χτυπήθηκαν στελέχη τους από αγνώστους οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν και στην αίθουσα των αποδυτηρίων, δεν φαίνεται να είναι σύμφωνοι με την έκθεση του παρατηρητή, όπως αναφέρει η «Sportday».

Συγκεκριμένα εκείνο που μεταξύ άλλων γράφτηκε είναι ότι 4-5 οπαδοί εισήλθαν στον χώρο των αποδυτηρίων όταν άνοιξε η πόρτα εξωτερικά, ώστε να γλιτώσουν από τα χημικά της Αστυνομίας και τότε υπήρξε μία λεκτική και μόνο αντιπαράθεση με τα μέλη της αποστολής του Εργοτέλη. Έτσι εκφράζεται αισιοδοξία από το στρατόπεδο των «πρασίνων» πως η απόφαση που θα παρθεί την Πέμπτη από την πειθαρχική επιτροπή θα κάνει λόγο μόνο για πρόστιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα