«Μπάχαλο» με Τσάβες

Δημήτρης Τομαράς
«Μπάχαλο» με Τσάβες

bet365

Ο Κρίστιαν Τσάβες δεν γυρίζει πίσω, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν δέχεται την προσφορά της Κίλμες και ο παίκτης προπονείται μόνος του στην Αργεντινή μέχρι νεωτέρας!

Η Κίλμες έδινε ένα ποσό της τάξεως των 50.000 ευρώ προκειμένου να πάρει τον παίκτη όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητούσε αρκετά παραπάνω. Η διαφορά των δύο πλευρών παραμένει στα 200.000 ευρώ με τον παίκτη να μην επιθυμεί να επιστρέψει καθώς θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του, η οποία δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα.

Έτσι ο Κριστιάν Τσάβες αν και έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΣ προπονείται μόνος του στην Αργεντινή. Ο παίκτης πρόλαβε να φωτογραφηθεί με την φανέλα της Κίλμες όμως έμεινε με την... φωτογραφία και την... χαρά. Οι Γιαννιώτες εάν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Η Κίλμες πάντως με βάση τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αργεντινή περιμένει μία νέα επαφή με τον ΠΑΣ μήπως και βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό. Εάν δεν αλλάξει... τακτική στην προσφορά της όμως δεν πρόκειται να πάρει τον ποδοσφαιριστή που θα μείνει σε... καραντίνα τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

 

Τελευταία Νέα