«Χώσιμο» Μίτσελ στον Σάμαρη

«Χώσιμο» Μίτσελ στον Σάμαρη

«Χώσιμο» Μίτσελ στον Σάμαρη

bet365

Καθόλου ευχαριστημένος δεν ήταν ο Μίτσελ από την εμφάνιση του Ανδρέα Σάμαρη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και γι' αυτό του έβαλε... χέρι στην προπόνηση της Δευτέρας.

Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε για μία ακόμα φορά ότι δεν καταλαβαίνει από ονόματα και ακόμα κι αν πρόκειται για παίκτες που είναι βασικοί στα πλάνα του, δεν πρόκειται να διστάσει ούτε να τους τα «χώσει», ούτε όμως και να τους αφήσει στον πάγκο.

Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον Σάμαρη, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση των πρωταθλητών είχε τετ α τετ με τον 51χρονο τεχνικό, ο οποίος και του έκανε παρατηρήσεις για τον τρόπο που αγωνίστηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό, σύμφωνα με τον «Γαύρο». Συγκεκριμένα του είχε ζητήσει να «σπάει» τη μπάλα είτε δεξιά, είτε αριστερά, ώστε να αναπτύσσονται οι «ερυθρόλευκοι» από τα άκρα, αλλά ο διεθνής μέσος δεν υπάκουσε στις εντολές του.

Ο Σάμαρης «έφτιαχνε» παιχνίδι κυρίως από τον άξονα, με αποτέλεσμα η πολυπρόσωπη άμυνα των Βοιωτών να «μπλοκάρει» επιθετικά τον Ολυμπιακό και γι' αυτό τον λόγο ο Μίτσελ τα «έχωσε» στον παίκτη του, ώστε να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα