Πάει για Κοντοέ η ΑΕΚ!

Γράφει ο... Αετός!
Πάει για Κοντοέ η ΑΕΚ!

bet365

Αποφασισμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ φαίνεται πως είναι η ΑΕΚ και μάλιστα φέρεται να έγινε ήδη διερευνητική επαφή για την επιστροφή του.

Με παίκτες επιπέδου Σούπερ Λιγκ θέλει να ενισχυθεί η Ένωση ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει στη Β' κατηγορία και μία από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρει τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι ο άσος του Αστέρα Τρίπολης.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιθυμούν σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» την επιστροφή του Κοντοέ που αποχώρησε πέρυσι από την ομάδα και μάλιστα έγινε ήδη διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη. Το κλίμα φαίνεται πως είναι θετικό στον Δικέφαλο κι όπως όλα δείχνουν ο 26χρονος άσος είναι ο Νο1 στόχος για το δεξί άκρο της άμυνας. Προφανώς ο βασικότερος λόγος για τον οποίο δεν αποκλείεται να απασχολεί την ΑΕΚ ο Κοντοές είναι το γεγονός πως μένει ελεύθερος κάτι που μετατρέπει την περίπτωσή του σε ιδανική σε οικονομικό επίπεδο για την επόμενη σεζόν που θα βρει την ομάδα στα γήπεδα της Football League.

Η περίπτωσή του πάντως κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αλλά στην ΑΕΚ ποντάρουν και στις καλές σχέσεις του παίκτη τόσο με τον Λυμπερόπουλο, όσο και με τον Δέλλα, συν φυσικά τη δεδομένη τεράστια δυναμική της, ακόμα και στην Football League.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα