«Κρούσεις» για Ρομπέρτο!

«Κρούσεις» για Ρομπέρτο!

«Κρούσεις» για Ρομπέρτο!

bet365

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί διακαώς να κρατήσει τον Ρομπέρτο στο Λιμάνι, ωστόσο οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και η Ίντερ!

Αναμφίβολα, ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και από τη στιγμή που το έχει κάνει και στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα...βλέμματα είναι περισσότερα, ήταν βέβαιο πως οι εμφανίσεις του δεν θα περάσουν απαρατήρητητες. Έτσι, την περίπτωσή του φέρονται να παρακολουθούν αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων και η Ίντερ!

Στον Ολυμπιακό πάντως συνεχίζουν να ελπίζουν ότι η υπόθεσή του θα εξελιχθεί θετικά, αφού, μεταξύ άλλων, με τον ατζέντη του, τον περίφημο Μέντεζ, ο οποίος είναι και μάνατζερ του Πελέ, έχουν καλές σχέσεις, ενώ σύμφωνα με τη SportDay με την υπόθεση ασχολείται και ο ατζέντης του Μίτσελ, ο Αγκιλάρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα