Ξαναέπιασε... φωτιά ο Πέτγουεϊ (vid-pics)

Ξαναέπιασε... φωτιά ο Πέτγουεϊ (vid-pics)

Gazzetta team
Ξαναέπιασε... φωτιά ο Πέτγουεϊ (vid-pics)
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ιδανικά την φετινή σεζόν και ο Μπρέντ Πέτγουεϊ θέλησε να θυμηθεί την... παλιά του τέχνη, το τραγούδι. Το gazzetta.gr ήταν εκεί.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης έχει αποδείξει επανειλημμένως πως δεν διαθέτει μόνο ταλέντο στο μπάσκετ και μας είχε συνηθίσει να δείχνει, όποτε του δινόταν η ευκαιρίας, τις ικανότητές του και στο τραγούδι. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι είχε ξεκαθαρίσει πως θα αφήσει τα... μικρόφωνα, αλλά έκανε μια μικρή και δικαιολογημένη... παρασπονδία.

Ο Ολυμπιακός μετράει ήδη 18 συνεχόμενες νίκες – επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τους Πειραιώτες – και οι Μπρεντ Πετγουεϊ, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Αγραβάνης, Σέντρικ Σίμονς, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας διασκέδασαν το Σαββάτο (30/11) στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος, καθώς την Κυριακή (1/12) είχαν ρεπό.

Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον Πέτγουεϊ να ανέβει στην πίστα και ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά του. Ο Πέτγουεϊ τραγούδησε την γνωστή του... επιτυχία «Φωτιά με φωτιά», τα λουλούδια έπεφταν βροχή και μεταξύ άλλων δέχθηκε το χειροκρότημα των συμπαικτών του στον Ολυμπιακό Κώστα Σλούκα, Σέντρικ Σίμονς, Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη και Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος συνοδευόταν από την Βιβή Τσιάμη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα