«Βλέπει» (και) Μόρα, Bασιλείου η ΑΕΚ

Γράφει ο... Αετός!
«Βλέπει» (και) Μόρα, Bασιλείου η ΑΕΚ

bet365

Η λίστα της ΑΕΚ αυξάνεται συνεχώς με παίκτες που θα μπορούσαν να την ενισχύσουν την επόμενη σεζόν, με το όνομα του Βαγγέλη Μόρα να είναι μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν. Στα υπόψιν και ο Βασιλείου.

Το σαφάρι της Ένωσης που έχει ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου καλά κρατεί και ήδη η σχετική λίστα είναι σχεδόν γεμάτη. Εκτός από τους παίκτες που έχουν ήδη αναφερθεί για το κέντρο της άμυνας (Ταυλαρίδης, Γούτας, Κουρμπέλης, Αυλωνίτης), μία ακόμα ιδιαίτερα αξιόλογη, αλλά σαφώς δυσκολότερη από κάθε άλλη περίπτωση, είναι αυτή του Βαγγέλη Μόρα.

Ο στόπερ της Βερόνα που φόρεσε και στο παρελθόν τα κιτρινόμαυρα είναι ανάμεσα στους παίκτες που έχουν στα υπόψιν τους στον Δικέφαλο σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» και δεν αποκλείεται να γίνεται κίνηση.

Από εκεί και πέρα πάντα στη λίστα για την ενίσχυση της επίθεσης βρίσκεται και το όνομα του Στέλιου Βασιλείου. Ο 22χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού ξεχώρισε την περσινή σεζόν, φέτος όμως έχει αγωνιστεί λίγο, αφού αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά στην ΑΕΚ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το αν θα κάνουν κίνηση.

Παράλληλα εκτός από τους Αυλωνίτη και Αραβίδη που δείχνουν να βρίσκονται αρκετά κοντά στην Ένωση, ακόμα δύο παίκτες εξετάζονται από τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα οι Κούρος και Κούρντι.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα