Ο... οικονομικός Ντομίνγκεζ

Ο... οικονομικός Ντομίνγκεζ

Ο... οικονομικός Ντομίνγκεζ

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ τα κάνει όλα και... συμφέρει, αφού το συμβόλαιό του για τα δύο χρόνια που θα βρίσκεται στον Ολυμπιακό, δεν ξεπερνάει τα 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Αργεντινός άσος έχει πάρει τα πάνω του στα τελευταία ματς των πρωταθλητών Ελλάδας κι αρχίζει να δείχνει μέρος των πραγματικών του δυνατοτήτων. Πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες τόσο στα Χανιά με τον Πλατανιά, όσο και στο σαφώς πιο δύσκολο ματς με τη Μπενφίκα στη Λισσαβόνα, την ίδια στιγμή όμως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κι ένα πολύ καλό deal μαζί του.

Συγκεκριμένα ο Ντομίνγκεζ υπέγραψε με την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και θα εισπράξει συνολικά 1,3 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το «Goal», ήτοι 650 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Παράλληλα στη συμφωνία προβλέπεται και μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος που είναι 50 χιλ. ευρώ, αλλά και για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο φτάνει στα 15 χιλ. ευρώ. Ακόμα 25 χιλ. ευρώ θα εισπράξει σε περίπτωση που συμπληρώσει 10 συμμετοχές, δηλαδή χρειάζεται άλλη μία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα