Toυς... τρέλανε ο Κομπότης!

Gazzetta team
Toυς... τρέλανε ο Κομπότης!

bet365

Ο Γιάννης Κομπότης παραχώρησε την θύρα 8, στην οποία παραδοσιακά κάθονται οι οπαδοί του Λεβαδειακού, στους οργανωμένους του ΠΑΣ Γιάννινα, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο το μήνυμά του!

Επισήμως, ο λόγος για τον οποίο δόθηκε η συγκεκριμένη θύρα στους οπαδούς του ΠΑΣ ήταν η καταλληλότητα στις εξέδρες της Λιβαδειάς. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα λένε στην Βοιωτία, ο λόγος για τη συγκεκριμένη απόφαση είχε να κάνει με τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους οργανωμένους του Λεβαδειακού και το διοικητικό ηγέτη των «πρασίνων».

Έτσι, για τους περισσότερους η εν λόγω κίνηση ερμηνεύτηκε ως ένα τρόπος για να «την πει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Goal, στους οργανωμένους της ομάδας τους, οι οποίοι φέτος δεν αγόρασαν διαρκείας! Για το λόγο αυτό, έβαλε τους φιλοξενούμενους να κάτσουν στις θέσεις τους!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα