Δωρεά το 10% των εισιτηρίων ο ΠΑΟΚ

Δωρεά το 10% των εισιτηρίων ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δωρεά το 10% των εισιτηρίων ο ΠΑΟΚ

bet365

Συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο ο ΠΑΟΚ, που θα προσφέρει το 10% των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πλατανιά για να υποβληθούν σε εγχείριση δύο αδέρφια με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Θεσσαλονικείς δείχνουν την σπουδαία κοινωνική τους προσφορά. Μετά τον Πάμπλο Γκαρσία που βρέθηκε εκτός αποστολής και φιλοξένησε στο γήπεδο της Τούμπας τη μικρή Θεοδώρα η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και την είχε επισκεφθεί πρόσφατα στο νοσοκομείο, σε μία επίσης αξιέπαινε κίνηση προχώρησε και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό το 10% των εισπράξεων της χθεσινής αναμέτρησης με τους Χανιώτες θα δοθεί σε δύο μικρά παιδιά -τα οποία είναι και αδέρφια- και πρόκειται να υποβληθούν σε εγχείριση, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα