Τα «αστέρια» φέρνουν παίκτες για ΠΑΟΚ

Τα «αστέρια» φέρνουν παίκτες για ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τα «αστέρια» φέρνουν παίκτες για ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τη δεύτερη «μάχη» με τη Σάλκε που θα τον στείλει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την ίδια στιγμή όμως «τρέχει» για να κλείσει τα κενά στο ρόστερ του.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και μπορεί η προσοχή στον Δικέφαλο του Βορρά να έχει στραφεί στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σάλκε που θα φέρει την ομάδα για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, την ίδια στιγμή όμως προχωρούν και οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας.

Είναι δεδομένη άλλωστε η επιθυμία του Στέφενς για την απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο, όσο και στα αριστερά της άμυνας, με τον Μπράαφχαϊντ να βρίσκεται στο προσκήνιο. Προς το παρόν υπάρχει ένα παιχνίδι... τακτικής ανάμεσα στον Ολλανδό διεθνή και την Χόφενχαϊμ, αλλά το πιθανότερο είναι ότι έστω και την τελευταία στιγμή οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους κι έτσι θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για να φορέσει ο παίκτης τα ασπρόμαυρα.

Την ίδια στιγμή πάντως δεν έχει ατονήσει ούτε η υπόθεση του επιτελικού μέσου, αφού επίσης ήταν ένας παίκτης που εξ αρχής ήθελε να αποκτηθεί ο Στέφενς. Αρκετά πιθανό ωστόσο είναι να πρόκειται για «δεκάρι» που θα μπορεί να αγωνιστεί και ως «οχτάρι» και ήδη γίνονται οι κατάλληλες επαφές, ώστε να ολοκληρωθούν το δυνατόν συντομότερο και οι δύο μεταγραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα