Όταν ο Αλμέιδα πετυχαίνει δύο γκολ! (vids)

Όταν ο Αλμέιδα πετυχαίνει δύο γκολ! (vids)

Θοδωρής Βασίλης
Όταν ο Αλμέιδα πετυχαίνει δύο γκολ! (vids)

bet365

Ο Ούγκο Αλμέιδα εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας δύο γκολ και το gazzetta.gr θυμάται πως σχεδόν σε όλες τις προηγούμενες ημέρες είχε πετύχει τουλάχιστον δύο γκο.

Είναι το βαρύ πυροβολικό της ΑΕΚ και ο άνθρωπος που από το καλημέρα έδειξε ότι ετοιμάζεται να γεμίσει τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολο. Ο λόγος για τον Ούγκο Αλμέιδα ο οποίος δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στην σεζόν και κόντρα στην Ξάνθη άνοιξε λογαριασμό με δύο γκολ (το δεύτερο τρομερό) και έδειξε ότι θα αποτελέσει το μεγάλο όπλο της την φετινή σεζόν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αλμέιδα πετυχαίνει τουλάχιστον δύο γκολ σε ένα ματς, αφού σχεδόν σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του το προσωπικό του κρεσέντο δεν έχει σταματήσει στο ένα γκολ.

Το gazzetta.gr θυμάται τις προηγούμενες φορές που ο Αλμέιδα σημείωσε από δύο γκολ και πάνω.

Βέρντερ Βρέμης

Μετά από την πρώτη του χρονιά ως δανεικός, η Βέρντερ αποφασίζει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και ο Πορτογάλος στράικερ αντί για ευχαριστώ απαντάει με τέσσερα γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αρχικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2007-08, όπου η ομάδα της Βρέμης φιλοξενεί την Στουτγκάρδη και ο Αλμέιδα κάνει φανταστικό ντεμπούτο. Οι «πράσινοι» επικρατούν με το εντυπωσιακό 4-1 με τον Πορτογάλο στράικερ να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (στο 3ο και 4ο λεπτό).

Η Βέρντερ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα και μετά την τεσσάρα επί της Στουτγκάρδης, φιλοδωρεί με 8 γκολ την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο Αλμέιδα με φόρα από την πρεμιέρα σημειώνει ξανά δύο γκολ. Αρχικά το 2-0 για να διαμορφώσει στη συνέχεια το τελικό 8-1.

Την επόμενη χρονιά θύμα του Αλμέιδα πέφτει το Αμβούργο στο γειτονικό ντέρμπι. Οι «λιμανίσιοι» γνωρίζουν την ήττα με 2-0 με τον σέντερ φορ της ΑΕΚ να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Την σεζόν 2009-10 είναι η σειρά της Φράιμπουργκ να δεχτεί δύο γκολ από τον Αλμέιδα. Η Βέρντερ περνάει από την έδρα της Φράιμπουργκ με το εμφατικό 6-0 με τον Αλμέιδα να σκοράρει το πρώτο και το τρίτο γκολ.

Το Αμβούργο είχε βρει το μπελά του από τον Αλμέιδα και την χρονιά 2010-11 δέχεται ξανά δύο γκολ στην ήττα με 3-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ να είναι και το νικητήριο.

Μπεσίκτας και τα γκολ στο «Σουκρού»

Την ίδια σεζόν ο Αλμέιδα μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη και την Μπεσίκτας. Στα 3,5 χρόνια παραμονής στο Ινονού, σκοράρει τέσσερις φορές πάνω από δύο γκολ, με την Γκαζιάντεσπορ να πληρώνει τα σπασμένα δύο φορές, ενώ δύο γκολ είχε δεχτεί και η Φενερμπαχτσέ μέσα στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Στη συνέχεια ακολούθησαν Τσεζεένα, Κούμπαν και Ανζί με την οποία Ανζί σκοράρει δις στο εκτός έδρας 4-2 επί της Σάρατοφ για το Κύπελλο Ρωσίας.

Μετά την περιπέτεια της Ρωσίας, ακολούθησε την περσινή σεζόν το Ανόβερο όπου είχε μόλις ένα γκολ. Από το καλοκαίρι ο Αλμέιδα φοράει τα «κιτρινόμαυρα» και αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Πορτογάλος θα είναι απλά ασταμάτητος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα