Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια: Ένας γόης μπακ... (pics+vids)

Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια: Ένας γόης μπακ... (pics+vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια: Ένας γόης μπακ... (pics+vids)

bet365

Το gazzetta.gr σκιαγραφεί το προφίλ του Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για τον Ολυμπιακό. Φουλ επίθεση αλλά και ... μέσα στη μόδα ο Ισπανός άσος.

Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος άσος, από το απόγευμα της Δευτέρας έχει πατήσει ελληνικό έδαφος, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, έχοντας προηγουμένως λύσει τη συνεργασία του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αφού τα βρήκε με τον ισπανικό σύλλογο (λόγω του ότι η μεταξύ τους συμφωνία έληγε το 2018), ταξίδεψε στη χώρα μας για λογαριασμό των Πειραιωτών για να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας των πρωταθλητών.

Στη Σοσιεδάδ βρισκόταν από το 2009, όταν και έκανε το βήμα στην πρώτη ομάδα, αφού μέχρι τότε είχε να παρουσιάσει μονάχα συμμετοχές με τις δεύτερες ομάδες όσων συλλόγων είχε αποτέλεσε μέλος μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ, οι προωθήσεις είναι από τα αγαπημένα του και πιο χαρακτηριστικά στοιχεία και είχε φτάσει σε σημείο να προκαλεί ουδεμία έκπληξη στους οπαδούς της Σοσιεδάδ όταν τον έβλεπαν να πατάει συνεχώς περιοχή και να έχει ευκαιρίες για γκολ, με κινήσεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίζουν έναν επιθετικό.

Με τη φανέλα του συλλόγου της Βασκωνίας, συμπλήρωσε 193 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις στα εφτά χρόνια της παρουσίας του εκεί, ενώ, έχει αγωνιστεί επίσης στις Espanyol B, τη Βιγιαρεάλ Β, τη Sevilla Atletico, ενώ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, την UDA Gramenet.

Στην περιοχή της Καταλονίας, απ' όπου κατάγεται, ο Ντε Λα Μπέγια, πρόσφατα διεξήγαγε ένα μικρό camp για παιδιά που ονειρεύονται να παίξουν ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο άθλημα...

Η αγάπη του για τον τόπο του τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση που χαρακτηρίστηκε αξιέπαινη, με τον ίδιο ν' ασχολείται συνεχώς με την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του εγχειρήματος, όντας δίπλα στα παιδιά ώστε να τα βοηθήσει με τις εμπειρίες και τις συμβουλές του.

Και στα ... πιο ενδιαφέροντα για τις κοπέλες που θα τον βλέπουν πλέον στο «Γ.Καραϊσκάκης», ο Ντε Λα Μπέγια έχει ... διατελέσει και μοντέλο!

Ομορφόπαιδο είναι, γυμνασμένος ελέω επαγγέλματος είναι, πέραση έχει, ένας οίκος μόδας φρόντισε να το εκμεταλλευτεί και τον ανέβασε στο stage, όπου ο 30χρονος μπακ έδειξε να έχει πολύ καλά το περπάτημα στην πασαρέλα και την υποστήριξη των ενδυμάτων που είχε την υποχρέωση να «προωθήσει» στην ενασχόλησή του με τη μόδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα