Λεντέσμα, ο κακός... δαίμονας του Στραματσόνι (vids)

Λεντέσμα, ο κακός... δαίμονας του Στραματσόνι (vids)

Νίκος Ρόλλας
Λεντέσμα, ο κακός... δαίμονας του Στραματσόνι (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr βρήκε την κακή παράδοση που είχε ο Αντρέα Στραματσόνι, όσο ήταν στην Ίντερ, απέναντι στον Κριστιάν Λεντέσμα, την οποία κατάφερε να... σπάσει όταν πήγε στην Ουντινέζε.

Είτε την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της Ίντερ, είτε αυτή που βρισκόταν στην Ουντινέζε, η Λάτσιο αποτελούσε κάτι σαν... εφιάλτη για τον Αντρέα Στραματσόνι. Ειδικά όσο βρισκόταν στους «νερατζούρι», ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν σταύρωσε όχι νίκη, αλλά ούτε ισοπαλία απέναντι στην ομάδα της Ρώμης, που πάντα είχε στην βασική της εντεκάδα τον Κριστιάν Λεντέσμα...

Η πρώτη συνάντηση των δύο, έγινε στις 13 Μαΐου του 2012 στο «Ολίμπικο», με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το 0-1 του Μιλίτο στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου και με τρία γκολ από τους Κόζακ, Καντρέβα και Μάουρι να παίρνουν την θριαμβευτική νίκη. Σε εκείνο το ματς λοιπόν, ο Εντοάρντο Ρέχα είχε παρατάξει την Λάτσιο με δύο αμυντικού χαφ, με τον Λορίκ Τσάνα να είναι ο παρτενέρ του Αργεντίνου, παίζοντας και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης.


Lazio-Inter 3-1 13-05-2012 Sintesi Sky από Frank-Russo93

Το δεύτερο ραντεβού τους ήταν στις 15 Δεκεμβρίου πάλι στο γήπεδο της Ρώμης, με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς όμως να προτιμά σύστημα με ένα αμυντικό χαφ, με τον Αργεντίνο να έχει απλά την στήριξη των Αλβάρο Γκονζάλες και Άντερσον Ερνάνες που έπαιζαν λίγο πιο μπροστά. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μετά από ένα εύκολο πρώτο μέρος, ο Λεντέρμα να περάσει δύσκολες ώρες στην επανάληψη μέχρι το γκολ του Μίροσλαβ Κλόζε που έκρινε το ματς, καθώς η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι είχε δύο δοκάρια.


Πέντε μήνες αργότερα, ακολούθησε το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο «Τζουζέπε Μεάτσα», στο οποίο θριάμβευσε και πάλι η Λάτσιο επικρατώντας με 3-1. Ο Βόσνιος τεχνικός της ομάδας, σε αντίθεση με το παιχνίδι στο «Ολίμπικο» έβαλε δίπλα στον Αργεντίνο τον Άντερσον Ερνάνες, προκειμένου να κόψει την ανάπτυξη των «νερατζούρι» από τον άξονα, με τους Γκουαρίν και Άλβαρεζ και το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε, αν και ο αρχηγός εκείνη την περίοδο των «Λατσιάλι» αντικαταστάθηκε στην επανάληψη.


Την επόμενη σεζόν, που ο Αντρέα Στραματσόνι μετακόμισε στην Ουντινέζε, η πρώτη του συνάντηση με την Λάτσιο έμελλε να σπάσει την κακή παράδοση που είχε απέναντι στην ομάδα της Ρώμης. Σε εκείνο το ματς λοιπόν, ο Στέφανο Πιόλι είχε επιλέξει να βάλει τον Κριστιάν Λεντέσμα ως μοναδικό αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του τον Ονάζι και τον Παρόλο. Το γκολ του Θερό όμως, που έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ, ανάγκασε τον τεχνικό της Λάτσιο να τον αντικαταστήσει στο 59', προκειμένου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, χωρίς ωστόσο να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά την πολιορκία της Λάτσιο στο δεύτερο ημίχρονο.


Στο ματς του δεύτερου γύρου στο Ούντινε, ο Κριστιάνο Λεντέσμα έμεινε στον πάγκο, όμως και πάλι η Λάτσιο κατάφερε να προσθέσει ακόμη μία νίκη στο ενεργητικό της απέναντι στον Αντρέα Στραματσόνι. Συνολικά, ο απολογισμός του Κριστιάνο Λεντέσμα, απέναντι στον Αντρέα Στραματσόνι είναι 3 νίκες και μόλις 1 ήττα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα