Βίος και πολιτεία του Κρις Κόουλμαν στην Ελλάδα!

Βίος και πολιτεία του Κρις Κόουλμαν στην Ελλάδα!

Βίος και πολιτεία του Κρις Κόουλμαν στην Ελλάδα!

bet365

Ο Κρις Κόουλμαν, ο οποίος οδήγησε την Ουαλία στα ημιτελικά του Euro είχε περάσει για σχεδόν οχτώ μήνες από την ΑΕΛ. Η δήλωση περί συγγραφής βιβλίου για όσα έζησε στην Ελλάδα και άγνωστες λεπτομέρειες από την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ούτε οχτώ μήνες δεν έζησε στον «μαγικό» κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κρις Κόλεμαν, ο προπονητής που οδήγησε την Εθνική Ουαλίας στην σπουδαιότερη επιτυχία της ποδοσφαιρικής ιστορίας της.

Ο 46χρονος τεχνικός προσελήφθη από την Λάρισα στις 26 Μαϊου 2011 αλλά περίπου 8 μήνες αργότερα (8 Ιανουαρίου 2012) ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Στις 19 Ιανουαρίου 2012 ανέλαβε τον πάγκο της Εθνικής Ουαλίας, διαδεχόμενος τον Γκάρι Σπιντ, ο οποίος έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του!

Το συμβόλαιο του Κόουλμαν με την ομάδα του Κάμπου έφτανε μαζί με τα μπόνους στις 300.000 ευρώ με τον Ουαλό με το καλημέρα να κλέβει τις εντυπώσεις χάρη στην μεθοδικότητα του, το ξεκάθαρο πλάνο του, αλλά και τον επαγγελματισμό του.

Στην ΑΕΛ άφησε άριστες εντυπώσεις, έχοντας ρεκόρ 6 νικών, 5 ισοπαλιών και μόλις μίας ήττα σε 12 επίσημα ματς.

«Όταν συμφώνησα με τον πρόεδρο να έρθω στην ομάδα το έκανα γιατί πίστεψα σε αυτό το πλάνο. Είχα την εμπειρία της Αγγλίας. Άλλοι θα έφευγαν κολυμπώντας για εκεί όμως εγώ δεν είμαι υποκριτής γιατί έδωσα το λόγο μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά την οποία που φημολογούνταν πως είχε δεχθεί κρούση από την Πόρτσμουθ.

Αίσθηση είχε προκαλέσει στο «Θεσσαλία ΤV» η δήλωση του Κρις Κόουλμαν για την εμπειρία του από το ελληνικό ποδόσφαιρο στους πρώτους μήνες που βρισκόταν στην ΑΕΛ.

«Αν γράψω ένα βιβλίο για την ζωή μου θα έχει ένα κεφάλαιο, περίπου 8 σελίδες για όσα έζησα πριν την Λάρισα και το υπόλοιπο για τους τέσσερις μήνες στη Λάρισα», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο «Cookie», ο οποίος οδήγησε έπειτα από 58 χρόνια για πρώτη φορά την Ουαλία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Έλληνες.

«Όλοι με χαιρετούν εδώ. Όλοι είναι φιλικοί. Περισσότερο απ'ότι στην Αγγλία. Περνάω καλά εδώ και έχω δεθεί με την ομάδα».

Ο παλαίμαχος μπακ της Φούλαμ και της Κρίσταλ Πάλας

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να συγχωρέσω ένα χαμένο παιχνίδι για χρήματα ή έναν διαιτητή να παίρνει χρήματα για να αποφασίζει.

Έχεις την ευκαιρία για νίκη, αυτό είναι δίκαιο και έτσι πρέπει να γίνει».

 

Τελευταία Νέα